Sunday, 27 September 2009

Futsal Raya






Hari ni merupakan hari

terakhir cuti Raya.Esok dah kerja balik.
Haris & Adik Nor ajak main futsal di Ampang.
Terimakasih Haris sebab bayar sewa..
Sebelum gi main, gi hantar Aqi dulu kat
Hentian Putra. Kesian Aqi..

Cuma Ummi yang tahu perasaan Aqi..
Selamat berusaha! We love you.
Abang tak ikut sebab
esok dia ada trial exam.
Lepas periksa ummi akan benarkan
Abang main dari pagi hingga petang..key


Shahmi main sampai termuntah
sebab cuaca agak panas


Adik Ma yang mula pandai bergaya
caya la adik ma


Adik setia pada MU

Antara peserta yang menceriakan permainan
Adiq Amirul yg kacak



Tak sudi memandang tidak mengapa..(nyanyi macam jamal )
Izzat yg rajin ...belanja Chik makan
ice cream tau..

Sebahagian dari penyokong dan pemain.
Pemain pakai baju sukan, penyokong pakai baju
macam nak gi shopping..harap maklum..hehe
pinjam kata2 Shafwan yg stress sb tak leh main



Ini merupakan perjumpaan Raya juga la.
Semua dah balik dari kampung.

Cuma Abg Di & family tak dapat ikut.
Mungkin masih penat..kami semua faham.
Main punya main...ada yang tak main.
Tapi berpeluh gak sebab cuaca panas.
Jadi supporter pun penat gak..
sambil support sambil borak.

Berborak tentang perkembangan hari raya
tahun ni dan macam2 antaranya
pasal blog Abg Zu & K Pah



Baru tau Abg Zu & Kak Pah pun ada blog gak.
Walaupun agak ketinggalan tapi
dalam hidup tak pernah ada istilah
ketinggalan ...hii

Balik terus buka blog abang Zu.
Tak sangka abangku ini pandai

berpantun dan bermadah..
CAYA LA..


Untuk Kak Pah..jangan lupa
kasi resepi nasi daging noo
Akan ku tunggu..


Sebelum main kena bergambar dulu



Penyokong yg paling kecil
Shahir
Kening ala2 Ziana Zain

Abg Long rehat dulu..buktinya
dah banyak peluh keluar nii

Lepas penat main gi kedai mamak
makan pagi bagi yg belum sarapan..
dan makan tengahari bagi yg dah sarapan.

Tiba2 ada kejutan buat Shahmi & Pak Su Ris
Ada kek coklat untuk birthday boys
Kita orang pun nyanyi lagu
hepibehdey dalam nada yg tak

berapa kuat agar tak mengganggu
pelanggan yg lain.
hi hi hi


Inilah birthday boys..Shahmi dan
Pak Su Haris...Kalau ada Ipankan best...

Pas tu kita ke rumah Mama Long
di Taman Keramat.
Makan ayam goreng KFC

dan kek coklat harijadi.
We all nyanyi dan terus menyanyi
happy birthday to u
untuk membuat Shahmi happy..
Selamat hari lahir juga buat Ipan yg
berkongsi harilahir dgn shahmi.
Shahmi 5thn, Ipan 4 thn.


Ipan di Dubai

Selamat Bekerja & Bersekolah
semula setelah lama bercuti...








4 comments:

  1. hari penutup dan penghabisan cuti yg best.
    rasa malas pulak nak gi kerja.
    tapi mesti lawan..mesti positif.
    tapi yg tak best mungkin 4
    hari tak leh berblog-mesy lagi.
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. unk abg safuan,
    good luck.do your best.
    jng sedih nanti kita
    anjur sekali lagi.
    dptlah umi n mama bergosip
    sambil gelak2(petua sunor)

    ReplyDelete
  3. sgt2 la xsemangat nk pegi keje..huhuhu...apetah lagi bila keseorangan lagi di rumah minggu ni..huhuhu..
    dah lame xberkumpul n wat aktiviti..so,cuma futsal ni jer yg dpt kami anjurkan..terima kasih untuk mama long yg sudi goreng kfc n sponsor rumah untuk berborak dan berenti rehat pas main..hehehe..

    untuk abg safwan..semua yg anda ketinggalan hari ini, pasti ada kemanisan yg menunggu di kemudian hari..hehehe..chayokk

    untuk mama long n chik, kalo ralit berborak pun,eksperesi muka kena maintain..gelak2 n sengeh2 sket bg mengcover line..ahaks!

    n hepi buufday untuk syahmi dan ayah su haris..

    p/s:panjang plak komen kali ni..sekian,terima kasih..

    ReplyDelete
  4. Komeng lah panjang2..I suke..
    Makasih buat sunor kerana menengur
    reaksi wajah kami waktu berborak..kami kalu buat sesuatu pekara memang bsungguh2..kerana motto hidup kami bersungguh2 tangga kejayaan.

    Untuk YAY
    harap bersabar cuma 4hari je..
    Jangan risau blog anda dijaga oleh kembang pagi dan kaktus.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...