Thursday, 15 October 2009

Antara Kasut & Teko






Semalam beli kasut Crocs dgn Asha
Warna pink muda .

Biasalah dapat discount
dan dapat free bunga accesories kat kasut
tu dua kuntum.

Ini untung beli dengan adik beradik..hehe
Beli warna ni sebab untuk menyesuaikan dgn baju.
Kebanyakan baju berwarna
pink & ungu..kira sesuai le



inilah kasut baru ku...jangan jelez

Kasut sebelumnya dah pecah tumit .
Punya lah selesa pakai kasut dulu tu.
Sebetulnya bab beli kasut yg paling rumit sekali.
Kalau melecet...dah tak nak pakai.

Sebab tu tak ada collection kasut.
Satu alasan kenapa membeli kasut crocs kerana
dah terbukti selesa, ringan & tahan lama.


Biasanya bila dah haus & buruk baru beli.

Saiz tak jadi masalah...he he..jgn terasa ye
orang2 yang pakai saiz 9 & 10.

Sebab saiz ku saiz 7
Bila dah bagitau saiz ni senang sikit kalau
ada yg berniat nak hadiah kasut nanti..hahahah


Oh ye lupa pulak nak sebut pasal Adik Nor
Adik Nor yang paling susah nak cari saiz

kasut dlm keluarga ku.
(dah janji dgn adik nor kena sebut nama dia..upah kopi blog dia)
Fikir sendiri lah ye kaki dia terlalu kecil

atau terlalu panjang..hahaha
Aku lebih suka collect teko, cawan & mangkuk
dari collect kasut hehe
Sebab tu kalau gi kedai selalu lalu
kat line pinggan mangkuk...
kalau gi rumah k.ma ke..rumah adik nor ke
rumah sapa2 je yg angkat air
yg pertama sekali ku lihat cawan kopi dia

lepas tu baru minum kopi..hahahah
Nak buat camna ...minat.
hahahaha
Teko yang kubeli di pasar pudu
murah je..
ada yg berminat?







3 comments:

  1. nasib sulung n bongsu punya saiz yg sama.huhuhu

    ReplyDelete
  2. tulah..huahuahuahuahua

    tp pleh kerana nama saya ade dlm blog nih,saya maafkan anda..hehehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...