Tuesday, 10 November 2009

Menunggu ole ole dari Sibu



Hari ni biasa-biasa saja.
Tak de yang menarik.

Pagi breakfast roti canai.
Kerja macam biasa


tu je le kerja nya..tapi penat mengalahkan
isteri PM..hahaha

Tak sabar nak tunggu Mi , Kak Ma
dan ahli rombongan balik
dari Serawak malam ni.
Tak sabar nak tengok gambar

dan dengar cerita lebih detail.

Tak sabar nak dengar jawapan teka/i.
Tak sabar nak tengok barang2 hasil sh
opping
hhhhhahahahaha

Kak Ma & Mi tengah khusuk menawar
di Pasar Baru, Bandung.
Dahaga menawar.....minum dulu.

Aku cuma tolong K.Ma & Mi jerrr
dalam proses tawar menawar
Aku sendiri tak shopping! Hahahahahah
sambung gelak..hahahaa
Tak Percaya???
Lokasi di Pasar Baru Bandung.



Tak sabar nak cuti bulan Jun tahun depan.
Tak sabar nak gi Sibu juga..
tak tahan mendengar cerita jer..hiii


Tengahari Aqi call beritahu nak balik
suruh beli tiket awal2.
Biasa le cakap cepat2 takut habis kredit.

Abang dan Aqi


Abang pula sibuk nak beli
nombor pin UPU kat BSN.
Dah berkali2 dia beritahu dah
cair t--k telinga mendengarnya

Bayangkan nak gi Q kat BSN
Tiba2 terfikirkan Hakimah.
( bekas staff)
yang sekarang kerja kat BSN.
Call dia.

Dia cakap no problem
cuma kena kasi nombor IC je.
Dulu2 mana ada macam sekarang.
Canggih betul sekarang ni yek.


Hari ni satu hari rasa bersalah
sebab marahkan Adik semalam.
Lepas tu kesian pulak.
Hari ni Adik periksa beberapa subjek.

Semalam tu tak tahan sabar sebab
dia cakap buku nota (sirah) dia hilang.
Ini kali kedua dia buat hilang nota.
Nota tu sebenarnya aku yg buatkan.
Supaya dia senang ulangkaji.
sebab tu le rasa geram jerrrr
Ish ish....angin pus pus datang lagi.

Adik dengan Dizem


Kesian Adik...
I'm sorry!!




MORAL OF THE STORY
@ Kadang2 rasa dah nak bersara je..tapi bila
semangat datang, rajin balik.
@ Sabar tu separuh daripada iman...hiiii
ingatan untuk diri sendiri.



2 comments:

  1. dah mula le episod abang ngan isi mengisi borang online......hehehe, mama dan abah nya kena tolong tengok gak kut....

    ... kesian adik kena marah ngan mamanya....

    kakpah pun camtu gak, kalau ngan anak sendiri cepat je berasap telinga....

    ReplyDelete
  2. Balik kerja.. badan penat, kalau anak2 buat hal, rasa hot je.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...