Wednesday, 9 March 2011

Percutian ke Tokyo part 4






Pada hari ke-4 ( 2.3.2010) di Tokyo kami ke
Tokyo Disneyland.
Hari ni cuma kami berempat saja ke sana.
Along ada confrence tapi along sempat hantar kami
ke station bas.



Kami tiba pagi2 lagi dan mula beratur untuk beli tiket masuk.
Suhu waktu ni amat2 menyeksakan..hehe
sejuk sangat.
Tunggu lama juga untuk tunggu gate di buka.



Masuk je ke dalam disneyland
kami terus masuk dalam kedai..
untuk memanaskan badan.
Kat sini nak makan susah sikit le..sebab tak halal.
Nasib baik kak ma bawa sandwich..untuk breakfast.



Red Indian


It's small world


dalam small world ni kami menaiki boat
dalam sungai buatan..
dan dapat melihat patung2
mewakili setiap negara didunia..
patung2 tu menari2 dan menyanyi.
Cantik dalam small world ni..lighting & colour
sungguh menarik.






Masih di small world.



Rumah Pooh..
ramai yang que untuk masuk..




Donald duck..
berebut2 remaja jepun ni nak bergambar
dengan donald yg nakal ni.

sedang bermesra dengan donald duck..
dia tengah kasi popcorn kat akak..


possing dulu...


kak ma











Kami kesejukan...
beli kopi dan makan dengan biskut yg di bawa
dari Malaysia..
susah nak cari makanan halal kat Jepun ni..














Dalam rumah cartoon



Bergambar dengan anak orang Jepun
di tepi perigi.


hehehehe
tak kurang hebatnya..kerata hijau Goofy



















Berakhirnya hari ke 4 kami..
balik hotel.kemas2 barang unk balik.
Esok kami akan pulang ke Malaysia pagi2 lagi.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...