Monday, 9 August 2010

Adik di suatu pagi minggu.








Hari minggu..pagi2 lagi adik

dah complain lapar.

Pergi makan di kedai mamak..

Adik pekena roti telur banjir.




Pastu minta tolong dia basuh kasut..

Lihat lah apa yg dia buat..































Lepas tu buat homework sekejap..

complain sakit perut...

duk dalam toilet berjam2...

baca komik conan le tu...

macam le ummi tak tahu.

Sambung buat homework balik..

pastu...haus pula..

turun bawah masak air kot..

sebab lama sangat..






Tengahari gi beli lauk...dia


jadi jurukamera pulak..

ambik gambar dlm restoran tu..

haaa...itu ummi yg suruh..hahaha

unk tulis blog.






Petang adik tolong asah pisau..
untuk hiris bahan2 unk masak
almaklum le...pisau dah lama tak guna
hehehe



akhirnya umminya yg tertidur..

Adik bebas...bermain.





4 comments:

  1. ramai yg sama dg aktiviti adik.cuma bezanya adik basuh kasut pink umi.tapi kasut pink mawar tak ada org yg basuh.huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahahaha...dirumah ni cuma ummi yg pakai kasut pink, so tak leh nak cover hihi

    ReplyDelete
  3. Nice blog, Kak Hanim, siap gambar step by step lagi, tak rajin den. Keep up the good work. Post le banyak2 resepi nogori kegemaran wa ye...memang suka sgt resepi N9 ni.

    Selamat beribadah di bulan mulia...

    ReplyDelete
  4. Thanks diny..
    kak hanim suka2je..lauk2pun simple2 juga..:)
    Bila nak balik Msia?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...