Friday, 20 August 2010

Makan2 : Restoran Benkay







Restoran Benkay ni terletak di Nikko Hotel, KL.
Menyediakan Japanese food.
Kami memang suka Japanese food.
Sebelum ini kami makan di Jusco dekat rumah saja
Tapi kali ni my husband bermurah hati
nak belanja...apa lagi...jooommmm makan.



Haaa...ni pilihanku, husband & Aqi.
Grilled Mackerel with Teriyaki.
Harga satu set ni RM45..kira murahlah
kalau nak gi Jepun jauh sangat.
Kalau kat Jepun lagi mahal...tapi di Jepun lagi sedap.
Terdiri dari nasi, miso soup & ikan mackerel.
Sedap ooo...
Dulu tak suka miso soup ni..
tapi sekarang dah suka.



Ini pula pilihan Abang..
Best juga..
Chicken Teriyaki...RM 40 per set
Terdiri dari nasi,miso soup & ayam



assorted sushi


Adik pula suka sushi..

Abang & Aqi sedang menikmati the food


Sekarang tengah mengharap agar husband
mengajak lagi ke sini...hihi







3 comments:

  1. salam kak hanim,

    terima kasih singgah ke blog saya dan mendoakan saya cepat baik. Alhamdulillah dah ok skit skrg.

    Wahhh....nampak mcm sedap makanan jepun tu. Tapi masalahnya saya tidak begitu minat lah.
    Enjoy the food kak!!!

    ReplyDelete
  2. Liz..
    walaupun kenal cuma di blog..tapi terasa sudah kenal lama.
    Blog liz sungguh menarik..mungkin hobby kita sama :)

    ReplyDelete
  3. boleh tumpang sekaki...hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...