Sunday, 1 August 2010

My birthday..2010

Sebelum pukul 11pm suamiku dah tidur.
Anak2pun dah masuk tidur pukul 11.30 pm.
Lebih kurang pukul 12 pagi.
Abang ( anak sulong ku) mengetuk pintu bilik ku.
Hairan juga bila dia minta lighter.
Aku tanya..nak buat apa?
Lansung tak terfikir oleh ku.
Dia cakap nak pasang lilin..
tiba2 adik naik..bawa kek sambil menyanyi
happy birthday to you..
Ooooo..rupa2nya dah pakat dengan abahnya.
Heheehe..thank you semua..

I love you.



Ini kek dari suami & anak2



Tengok le tangan mereka...

itu menunjukkan umur ku..42

rasa masih 24 tahun saja

walaupun badan dah sakit2.


Ini bunga 42 kuntum dari suami.TQ...

Sebelum birthday lagi my hubby dah kasi

hadiah HP...

Aqi..yang berada di asrama

turut mengucapkan happy birthday..

TQ Aqi.


Kad dari Adik.


Tulisan Adik...



Kad dari Abang...made in sendiri.

Abang janji nak kasi baju kurung kat Umi

bila abang kerja nanti...

Lama lagi tu Bang..

Thank you..Abang.

Adik menghadiahkan sebentuk cincin buatku..
tapi tak sabar punya hal..
2hari sebelum birthdayku
dia dah kasi...hihi
TQ Adik


Dengan jujurnya adik memberitahu
dia beli cincin ni dengan harga RM 10.
Aku tanya dapat duit dari mana?
Dia cakap dia kitarsemula suratkhabar lama.
Terharu aku mendengarnya..
Thanks Adik...
Nilai cincin ni lebih dari Rm 10,000 sebenarnya..
tak ternilai dengan wang ringgit..
harga pemberian itu lebih penting...


Haaa..ni kek dari staffku.
Bila habis kerja...tiba2 black out.
Rupa2nya dia orang yg off kan elektrik.
Muncul le kek ini..
Terimakasih...Mas, Ayu, Farah, Wani
& Hakimah ( x staff).




2 comments:

  1. bestnya....tahniah
    SHJ yang ke-24....hihihi
    tahun ni tiada sambutan buat mawar dari suami atau anak2...
    mungkin semua sibuk tika itu...
    persiapan demi persiapan
    huhuhu....hihihi...reda...

    ReplyDelete
  2. terimakasih..atas ucapan 24 itu..hihi
    Bukan tak ingat..mesti ingat cuma sibuk saja unk kenduri agaknya..kena selalu REDHA.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...