Sunday, 26 September 2010

Hari hari tanpa Abang

Hari ni ada open house kat rumah Abang Zu. Paginya pergi breakfast di kedai mamak yg selalu kami makan. Terasa sangat ahli kelurga dah berkurang. Dulu Aqi sekarang Abang pula. Cuma tinggal bertiga saja.


Ini sebenar salah satu accessory laptop Abang...Adik cakap dia tolong "simpankan" dulu. Abang sure tahu kenapa Adik tutup mulut...seperti biasa dia lupa gosok gigi.

Pagi sempat lagi beli barang2 keperluan di pasaraya berhampiran rumah. Saat turun dari kereta, biasanya Abang yg follow...tiba2 ada rasa satu kehilangan...sapa nak teman? Ajak Adik, Adik tak nak. Kalau nak beli beras..nanti sapa nak angkat? Ummi tak larat...sakit pinggang . Dah pasti kena ajak abah. Beli barang sikit je...lepas tu tengok sodep murah beli sodep. Kira ok le sodep ni pemegang kayu. Tak suka beli yang pemegangnya plastik, sebab mudah cair & tertanggal pemegangnya.

Sodep pemegang kayu & S.S...harap2 tahan

2 comments:

  1. rasa macam tak habis ceritanya....
    penutupnya macam umi tak leh sambung...sebak ke?faham sangat..

    ReplyDelete
  2. Saja nak buat ending camni sesekali...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...