Wednesday, 13 October 2010

Open House 2010

antara yg hadir....setengahnya dah balik
Open House Abang Zu & Kak Pah di Shah Alam
Syawal dah melabuhkan tirainya...dah masuk musim haji dah. Tapi nak cerita juga pasal beberapa open house yg kami dah pergi. Open house ni sebenar dapat mengeratkan silaturahim sebenarnya...biasanya kami susah nak jumpa dengan sanak saudara...waktu ni le dapat jumpa dengan sepupu2 semua. Masing2 sibuk. Borak tak habis2...banyak topik yg nak bercerita & bertanya khabar sesama sendiri. Sambil makan2. ...sambil borak. Tambah makan lagi & sambung borak lagi.


Bonda bersama auntie & Ayah Chik

Laksa Terengganu
mee sup utara
ada mee, bihun & kue tiaw sup
Laksa Utara
Satay, lemang, nasi impit pun ada
Adik & Shahir
Kanak2 yg paling happy

Rumah Ayah Chik & Auntie di Taman Harmonis Gombak

borak lagi...

Minggu berikutnya kat rumah pakcik ku pula di Gombak...makan lagi...berborak lagi.

My auntie & uncle from Ipoh also came...

makan2...

Nasi dagang...mee kari...

rojak betik

Rumah Dr Aya Damansara

Sampai kat rumah Dr Aya dah agak petang...perut dah kenyang dah kat rumah Ayah Chik tadi...tapi makan juga. Nasi berianinya best sangat2. Dr Aya ni kawan /junior waktu belajar dulu. Very nice house Aya...I like it and I also love nasi berani nya juga...it's very delicious oooo.
Banyak juga rumah2 yg tak dapat pergi sebab hari Sabtu aku kerja. Rumah Azah (my junior) pun tak dapat pergi....sorry Azah.









7 comments:

  1. argggggghhhh... nak ikuttttttttttt... hahah

    ReplyDelete
  2. duit raya abg byk dgn umi...tapi umi dah tershopping...hahaha gurau jer

    ReplyDelete
  3. duit2 tu masuk kan dalam bank ah.. hahah masuk kan tau.. uhuhu

    ReplyDelete
  4. kalau susah2 masuk je dlm akaun mama long....hihihi

    ReplyDelete
  5. meriah raya akk.... nice pic!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...