Tuesday, 21 December 2010

Anugerah

Thank you untuk Dil di Egypt
kerana telah memilih blog ini sebagai
blog Tercomel (Malu sebenarnya)...comel ke?..oh tidakk..malu I !!
Tapi happy sangat, ada juga sudi memberi anugerah ini.
Di anjurkan oleh Cik Joyah ( nanti akak follow ye).
Tapi anugerahnya tak dapat di copy...hihi
Masih tak pandai..
.
.
Akak pun kena pilih juga blog tercomel menurut
kata hati akak yang paling ikhlas ;
.
.
1. Lady...gambar comel, pandai memasak.. tak pernah miss baca
2. Leez...sama minat berjalan, pic comel ...tak miss baca juga
3. Hann...gambar comel, pandai masak & lawak...selalu follow
Harap sudi menerima anugerah ini ye,adik-adik ku..
.
.
.

6 comments:

  1. hehehehe...terharu plak terima anugerah ni.
    kalau ada pic pun...tak dapat nak copy ke blog coz quota blog saya dah exceed the limit....tak boleh nak paste gambar kat side bar tu.

    ReplyDelete
  2. Leez
    leez layak untuk menerimanya
    TQ sudi menerima walaupun tak de gambar...kelakar...hehehe
    Akak pun baru belajar terima anugerah ni.

    ReplyDelete
  3. tq so much kak.. really appreciate it.. rasa terharu sangat2... nanti lady buat entry untuk anugerah ni.. :)

    ReplyDelete
  4. Lady
    Tq sebab sudi terima..
    akak suka sgt blog Lady.

    ReplyDelete
  5. u deserve it..dil suka tgk gmbr2 dalam blog ni..dan semoga anugerah ini menjadikan kita lebih brsemangat nk berblog..hehe.. :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...