Wednesday, 29 December 2010

Restoran Yati Ayam Percik



Bila membaca blog Leez tentang Red Wok....mak oiii bestnya tengok Leez makan. Ajak incik husband pergi makan kat sana. Restoran Red Wok terletak di Section 7. Incik husband cakap ok. Aku confident jer...sebab pernah tinggal di Bandar Baru Bangi suatu waktu dulu. Hehehehe....kami tak jumpa restoran tu setelah keliling berkali-kali. Akhirnya kami ke Restoran Yati Ayam Percik ini (Bandar Baru Bangi).
.
.
Sebelum ini kami pernah makan di restoran ini tapi di Prima Saujana . Restoran ini ada beberapa cawangan. Tapi interior di Bandar Baru Bangi lebih cantik berbanding di Prima Saujana.
.
.
Kami makan nasi kerabu atau nasi ulam.
.
.
lauk tambahan : ayam percik &telur masin
.
.

solok ikan

Alamat Restoran ini ; No 21 Jalan Medan Pusat 2D, Persiaran Bangi, Bandar Baru Bangi.


P/S : Tahniah Bola Sepak Malaysia...Suka !!
.
.
.



5 comments:

  1. camana yea akak leh tak jumpa. restoran tu bukan kat rumah kedai tapi di tengah2 pulau housing area. Akak cuba tgk website yg sy attach kat bloag saya...ada direction utk ke sana.

    sy pun suka makan di yati ayam percik tu....uikkk mcm nak makan ajer esok lunch hour..hehehe

    ReplyDelete
  2. huhuhu...

    jauhnya kalau nak ke sana tu kak...

    ReplyDelete
  3. dalam banyak2 makanan tu, paling kak sal gemar ialah nasi kerabu..hanya dpt mnjamahnya masa bulan Ramadan..

    ReplyDelete
  4. sedapnyer...Kak Leez memang suka pi makan2 tmpt pun best2...

    Esok cuti..yabedabedu...

    ReplyDelete
  5. Leez:
    tu le..hihi boleh tak jumpa pulak.
    Tak pe...nanti akak try lagi & dah tengok dah website tu, TQ.

    Restoran tu dekat ye dengan Office Leez?



    Reen:
    mana tau suatu hari ke B.B.Bangi
    boleh singgah



    Kak Sal
    Betul tu, kalau bulan puasa memang sering ada nasi kerabu



    Alin
    esok akak kerja..huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...