Sunday, 26 December 2010

Wetland Putrajaya





Kami ke Wetland Putrajaya dah lama, dah hampir setahun yang lalu...Jan 2010 dan Febuari 2010 . Just nak kongsi dengan semua, sesuai untuk keluarga beriadah. Sesuai untuk berkayak, berbasikal & memancing.




Tasik yang tenang sesuai untuk anak-anak berkayak. Kami bukan lah pro dalam berkayak jadi sesuailah sebab airnya tenang.




Menguji keseimbangan


keseronokan mendayung


"Pulau-pulau" di tengah tasik ini sesuai untuk kaki pancing.
Ramai juga yang memancing di sini.


Aktiviti sihat untuk anak-anak



Pemandangan dari restoran. Ada beberapa "pulau" di tasik ini. Di tumbuhi pokok yang rendang. Kaki pancing pasti seronok...teduh & berangin.
Ada restoran kecil di sini sesuai untuk menghilangkan dahaga.




.

6 comments:

  1. assalamualaikum..
    cantik dan tertarik..
    sesenang nak juga ke sana..
    tq krn info

    ReplyDelete
  2. beriadah beramao-ramai ni best.. saya ni tak boleh nak bersuka suki macam ni lagi.. dua yang kecik tu belum boleh lepas.. ikut suka depa je.. lagi, 4, 5 tahun lagi boleh, InsyaAllah.

    ReplyDelete
  3. wah cantik tempat ni, 3rd pic tu nampak air jernih sangat2..

    ReplyDelete
  4. Kak Sal
    Waalaikumussalam
    Sama2 kak :)


    Hann
    tak pe nanti diaorg besar tentu seronok kan.


    lady
    kat tepi air jernih
    kat tengah air tak berapa jernih :)

    ReplyDelete
  5. Salam kak,

    almost 15 year dah tak pegang pedal canoe tu.. rasa teringin lg bila tgk gambar2 akak ni..

    ReplyDelete
  6. Yan
    lama dah tu...
    jom pegang balik pedal tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...