Monday, 17 January 2011

Dapat Anugerah Lagi

Anugerah ini dari Anymz ...anymz pula dapat dari Izahdaut... timekaseeeee..
Akak rasa macam duk kat atas pentas pulak....TQ TQ TQ Anymz kerana sudi kasi anugerah ini, walaupun akak selalu duk gi kacau Anymz masak...pas tu siap komen2 pulak tu...tapi Anymz tetap kasi anugerah & tetap senyum jo bila akak komen macam2 ( akak agak jo anymz senyum tu..hihi). Walaupun belum sempat nak teman Anymz gi pasar..beli barang dapur.
Untuk teman-teman lain seperti Yan dan Azreena dan lain-lain yang akak tak ambil anugerah dari kalian, bukan sebab tak sudi tapi waktu tu akak tak reti....hihihi
Setelah di teliti & study (siap study ooo) bab terima anugerah ini...barulah akak faham sikit2. Bila kita dapat kita kena kasi pula kat
teman2...begitu lah adatnya.
Mmmmm...akak nak kasi kat sapa ye...Hann dah, Lady dah, Leez dah...nak kasi kat Anymz tak boleh nanti buruk siku pulak...
Ok sekarang akak nak kasi kat..
Harap sudi terima ya..

10 comments:

  1. yan
    sorry tak ambik dari yan hari tu...bukan x sudi tp tak pandai lg waktu tu...bila nak ambil tak dapat nak copy dah. BTW thank you

    ReplyDelete
  2. terima kasih ye kerana ingatkan kita dengan awrd tu......
    moga bersemangat berkongsi info..menghabiskan masa terluang..

    ReplyDelete
  3. ala kak kasih... terharunya saya nama ada dlm list akak (kalo betul la itu saya).. nak menitis air mata nih... sob sob ..

    ReplyDelete
  4. Kak Sal
    semoga makin semangat..
    memberi info yg berguna adalah pahala kan kan...:)



    Yanti
    jangan menangis...memang unk Yanti.:)


    the shopalista
    boleh2 akak sudi...hihi
    kasi arward tudung boleh? gurau jer...akak dah follow blog the shopalista

    ReplyDelete
  5. salam kasih..
    akak pun sama macam kasih..tak reti nak ambik2 award ni..kadang2 tu..cantik2..masa cuti sekolah tu..ada jugak yang diambil..anak buatkan..sekarang ni seklah dah buka..akak tak mau la kacau dia..

    ReplyDelete
  6. Kak erna
    sebab tu saya tak kecil hati kalau teman2 tak ambik...saya faham, sbab dulu pun tak pandai & sedikit malas

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...