Wednesday, 2 March 2011

Birthday Incik Husband


Hari ni 2 Mac 2011 ...harijadi incik husband. Semalam kami makan-makan di Bandar Baru Bangi sempena harijadi incik husband. Tiada lagi surprise birthday...sebab dah 20tahun kawin.Dulu-dulu pernah lah buat surprise2 ni..kalau dah setiap tahun surprise dah tak surprise lagi dah. Sesekali boleh lah kan..:)


 Lauk yang ada



Satay pun ada


That Indian lady (pekerja kat situ) sangat baik hati, dia kasi adik half price, walaupun kami dah kasi tau dia yang adik dah 13tahun. Sebenarnya adik yang paling banyak makan...huhu.


Tomyam..ada ketam & udang

Sampai hari ni belum beli hadiah untuk incik husband. Tengah fikir nak beli apa...boleh postpone ke? Bila tanya incik husband dia nak apa....dia akan jawap...tak yah, membazir je.
Tak kira...nak kasi jugak(ayat degil).

 saute mussel & scallop
sungguh sedap!!!


Sesekali dapat belanja incik husband, rasa bahagia juga. Sebab selalunya incik husband yang belanja.


 Roasted potato & lamb with black paper sauce



Udang & butter sauce

 Spaghetti



Selamat harijadi buat incik husband, semoga bertambahnya umur akan bertambah juga iman...panjang umur,sihat & diberkati Allah selalu.
I love you....and I know ..you love me too (ayat perasan tak sudah...ahakkss)






:D

17 comments:

  1. Selamat Ulangtahun untuk encik husband.. semoga makin sayang kat akak, dan bertambah2 sayang.. insyaallah..

    akak.. dah dia tak nak hadiah, suruh kanda bagi hadiah kat akak lah.. tukaq pesyen pulak. nanti besday akak, pon suruh dia bagi lagi.. hahaha.. heaven!

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir buat Hubby kak kasih
    20tahun...lama tu kak

    kat mana restoran tu kak..

    ReplyDelete
  3. Happy besday for husband akk :) semoga Allah panjangkan usia, di murahkan rezeki dan diberi kesihatan dan sejahtera...
    Kak... makan kt mana tu? bestnya tgk menu dia :)))

    ReplyDelete
  4. adussss...lupa lagi...
    sampaikan salam pd incik suami
    sampaikan ucapan hari jadi
    sampaikan lagu Allah selamatkan kamu
    (dengan suara yg merdu)

    ReplyDelete
  5. kak
    birthday hb kita pun 2nd march jugak...ehehe sama lah pulak ye!

    ReplyDelete
  6. salam kak, makan kat restoran apa tu?? naik terliur saya tengok spaghetti tu

    husband saya pun, kalo time birthday dia xpernah nk minta apa2 dr saya, bagus kan kalo dapat laki macam ni;)

    btw, happy birthday buat suami akak!!

    ReplyDelete
  7. bangi kat mana tu kak?nampak sodap yo tu?..
    akak selalu gak ke bangi,nnt boleh cari tempat nih..
    eh..happy bday pada en suami kak kasih yo.org pilah kan?..kim salam kek warih tu yo kak?..hehe

    ReplyDelete
  8. lupa plak, ni makan kat mana? nampak sedap..nanti nak pi makan jugak la :D

    ReplyDelete
  9. Akak...saya doakan semoga kasih sayang akak berdua berkekalan dan sentiasa dalam perlindungan Allah selamanya....
    Rasa puaskan, dapat menggembirakan orang yang kita sayang...

    *eemm..lebih kurang je besday saya ngan besday abang...he heh...pas ni, kalau akak celebrate besday abang, kira macam celebrate besday saya la jugakk..hi hi hi...*

    ReplyDelete
  10. happy birthday untuk suami akak.. hehe.. wah suka ayat last skali tu.. loving gitu hehe

    ReplyDelete
  11. eppy besday to kak hanim's hubby.
    yg ke berapa? hehehe
    lama dah tak jenguk blog akak...busy sgt skrg ni

    ReplyDelete
  12. Selamat Ulang Tahun buat suami Kak Kasih.


    Semoga sentiasa dilimpahi rahmat dari yang Maha Esa.



    * menarik tempat tu. BBBangi seksyen berapa tu kak?

    ReplyDelete
  13. Hann
    amin..good idea..I likeee...hihi
    muaaahhh



    Atie
    Thanks dear :)
    Kat EQ Bandar baru bangi



    Mas
    amin YRA...thanks dear
    Kat EQ bandar baru bangi




    mawar
    insyaAllah akan disampaikan dgn suara yg paling merdu...ehm ehm...testing2




    zarin
    ye la, sama la...
    anniversary zarin hari tu sama dgn birthday anak akak juga :)
    thanks my dear sis




    Zaila
    thanks ye zaila :D
    akak makan kat EQ bangi




    kak Anymz
    kat EQ bangi kak..
    makasih kak, InsyaAllah akan sampaikan salam akak buat warih akak tu...hihi
    love u




    zarin
    EQ bangi




    Cikgu nurin
    amin YRA
    thanks my dear sis..
    ye lah hampir sama tarikhnya kan :)




    Lady
    hihihi ..
    thanks dear...biggg hugggss




    Leez
    thanks leez
    akak tau leez sibuk kan..
    take care ...love you



    Azrina
    amin YRA
    thank ye reen
    kat EQ bangi.

    ReplyDelete
  14. happy birthday incik husband...
    eh..buat mcm husband sendiri lak..hahaha..

    kat mana tu kak?mcm best je..
    suami tu bukan tak nak hadiah..dia takut..elaun bulan depan kene tambah lagik la tu..wakakkaka..

    semoga berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat..amin

    ReplyDelete
  15. Dr Rodzila
    hihi Thanks doc
    Amin YRA

    ReplyDelete
  16. kak, happy besday buat incik husband.. moga panjang umur, murah rezeki dan bahagia sentiasa di samping akak..

    ala, tak mau hadiah, akak bawak je pi honeymoon lagi.. musti suke nye :)

    ReplyDelete
  17. yanti
    amin yra
    thanks Yan..
    hihi..HMoon itu biar incik husband yg belanja time birthday akak.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...