Thursday, 17 March 2011

Gagal upload gambar












Semalam rasa tak bermaya...sakit tekak masih melanda.Tapi masih semangat untuk update blog. Bila nak upload gambar..tak dapat sebab out of space.Dah terlalu banyakgambar.Huhuhu...cuba tanya Zarin. Zarin suruh try create another author. Akak pun cuba le klik sana klik sini.

Alhamdulillah dapat...Thank you Zarin.

Cukup dulu ye...tengah kerja ni. Sempat-sempat tulis blog yerrr...hihi.

8 comments:

  1. jaga kesihatan ye kak... banyakkan rest ok :)

    ReplyDelete
  2. hihihi...patutlah semalam sunyi je rasa hati ni...

    ReplyDelete
  3. kak kasih..

    ati ni pun tengah sakit tekak

    tonsil ni naik...feninggg saje kan..

    ReplyDelete
  4. Same lah kita.. semoga cepat sembuh "(^_^)

    ReplyDelete
  5. camaner pulak tu another author tu..he he...

    ReplyDelete
  6. Mas
    Thank you dear...:)


    Mama
    thanks singgah :)
    sunyi sebab incik suami gi out station ke? hihi



    Ati
    sama la kita..
    akak sakit tekak + sinusitis...
    semoga dapat mhapus dosa2 kecil kita :)



    Norliza
    Liza pun tak sihat gak ke?
    take care...jgn malas makan ubat ye :)



    Cikgu Nurin
    kena create new email..
    pas tu klik ke setting
    klik permission
    pas tu kita invite new author...konon2nya(new email tadi)
    begitu le lebih kurang :)

    ReplyDelete
  7. uish dah berjaya dah nampaknya ;-)
    clap clap clap

    ReplyDelete
  8. Zarin
    thank you sifu :)
    jasamu tetap dikenang...
    TQ TQ TQ TQ....100X

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...