Saturday, 12 March 2011

Merong Mahawangsa






Ber hiye hiye akak gi beli tiket ni semalam...nak tengok semalam tapi dah penuh...beli dua untuk malam ni. Balik baru ingat hari ni ada jemputan kahwin anak sepupu di Shah Alam....huhuhu.

Nasib le tiket tu dapat ke siapa.....mmmm....nak fikir dulu nak kasi kat sapa ya :)

Akak suka dengan lagu Anuar Zain kat atas tu...lirik dia pun best juga. Hann pun suka lagu ni gak kan :)
Hann...lagu ni untuk kita hihi.





Lirik Lagu OST Hikayat Merong Mahawangsa Sedetik Lebih Anuar Zain



Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu...

EDRY ABDUL HALIM
KRU Publishing Sdn Bhd



:D

13 comments:

  1. Wallalaaweiii..beshnyer citer tu..sya ari tu konon Celcom offer, kalau reload sekian sekian, akan dapat dua tiket. Saya pun lelaju reload. Pas tu dia suruh antar nama dan alamat,konon nak pos, bila saya bagi jer, dia reply balik..Maaf, arahan anda salah...geram betul, tak nak bgi jangalah buat offer..:(

    *rindu kat akak, dua tiga hari tak sempat bw, g kursus..*

    ReplyDelete
  2. tadi baru lihat tralier hikayat merong mahawangsa kat tv..nampak cam best je...tak rugilah beli tiket..filem yang penuh aksi..

    ReplyDelete
  3. Yeahh!! Cayalah akak! calit sikit!
    selamat menengok.. nanti setori ekk..
    mmuahh!!!

    ReplyDelete
  4. Cikgu Tie pun suka gak lagu nie!
    menyentuh jiwa.....

    ReplyDelete
  5. kasih..tak pe..tak dapat pergi hari ni..masih ada masa lagi..janji pi tengo kan..

    ReplyDelete
  6. saye nak saye nakk..kasi saye hihihi

    mmg best mmg berbaloi g nonton..kagum gak ler ade gak pilem Melayu yg almost setaraf pilem holiwood yu

    err..mai sh alam..section bape kak?xmo mai umah ker?dlm kwsn tuh.. :)

    ReplyDelete
  7. cikgu nurin

    alamak boleh mcm tu ke?
    tak patut betul..:(

    Ooo patut le senyap je :)
    miss u too..


    Sal
    rugi...sebab kena kasi kat org lain ..hihi. mlm ni ada majlis kahwin anak sepupu . tak pe lah nanti tengok lain hari :)




    hann
    hihi...calit2



    cikgu tie
    bestkan :)




    kak erna
    nanti nak gi juga lah kak...
    sebab cite dia mcm best je kan

    ReplyDelete
  8. Greenjade
    hihi...best ye.. nanti nak kena beli tiket lagi lah :)

    Akak tak sure kat sect berapa...dia buat kat dewan.

    ReplyDelete
  9. berjaya tengok tak? best tak citernya?

    ReplyDelete
  10. suami pun dah ajak tengok cite ni..tak pernah-pernah dia ajak tgk citer melayu kat panggung

    ReplyDelete
  11. zarin
    tak tengok...sebab ada kenduri kahwin anak sepupu kat shah alam. tiket tu kasi kat anak tengok.
    Esok Insya Allah gi tengok.



    chik na
    akak pun tak pernah tgok cite melayu kat panggung...tetiba je rasa nak tengok :)

    ReplyDelete
  12. kak saya pun suka bangat.. suka lagunya, suka anuar zain yang nyanyikannya.. penuh penghayatan..

    filemnya?? blom beli tiket lagi la kak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...