Saturday, 16 April 2011

Baby Donuts J.Co



Donut ni comel-comel je...memang pun sebab nama pun baby donut kan. Sekotak ada 24 biji donut, harga kalau tak salah RM 18. Ada 12 flavors. Best jugak...gebu.


Waktu akak beli ni, kedai donut J.Co ni baru je dibuka kat Jusco berdekatan rumah akak ni. Balik kerja terus ke Jusco nak cari barang. Adik called, tanya kenapa ummi lambat balik. Cakap ummi kat jusco...mula le dia memesan macam2...seperti biasalah.


Bila tengok donut ni, tertarik pula. So belilah untuk anak-anak kat rumah.


ni bukan baby donut ye...ni mummy donuts


suasana di J.Co...nak makan donuts kat sini pun boleh gak

suasana di J.Co


sekejap je donuts ni di ngap oleh anak2..waktu ni masih ada tiga tangan :)

Dia orang makan donuts sambil layan bola...memang dia orang tak geng dengan akak bab-bab bola ni sebab dia orang tahu akak tak suka bola.Hairan lah akak macamana dia orang boleh minat bola.


Bye bye Bang...take care.

Abang dah pun balik Mesir bulan Mac yang lalu. Thank you pada semua teman-teman yang mendoakan Abang waktu Mesir tengah bergolak tempohari.

Untuk Abang yang sedang demam sekarang, semoga cepat sembuh. Jangan ngelat makan ubat ye.Doa ummi semoga Abang berjaya di dunia dan akhirat. Seperti biasa..pesanan ummi... Please focus on your study, study hard..wokeh. Don't forget...SOLAT & read al Quran. Never give up.Good luck ...love U.

Sekarang tinggal dua orang saja..melayan bola.



keep smiling
:D


22 comments:

  1. donut ni keluaran indonesia tau kak kalau tak silap.

    semuga anak2 akak tetap berjaya dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  2. memang donut Jco adalah terbaaaaeeekk..hehehe..Zaila pon hantu donut juga tapi dalam pantang mcm ni tak bolehlah nk makan..huhuhuhu..tengok gambar sajorkkk

    ReplyDelete
  3. assalam.. memang sedap donut di J Co tuh... yummyy....
    kalau anak lelaki begitulah ya.. bola dgn mereka tak boleh dipisahkan begitu juga dirumah saya yg kesemuanya kaki bola, saya sorang tak de kawan huhuhuhu...
    semoga abang pandai jaga diri di tempat org ya...

    ReplyDelete
  4. salam kak..semoga anak akak selamat belajar di sana.Amin.anak llaki atie pon ngah dmm gak kat asrama..cdg esok nk g ambik dia...risau!

    ReplyDelete
  5. Yan
    Amin...Thanks ye Yan :)

    Owh ye ke? dulu2 waktu akak kat sana cuma ada dunkin donuts je.



    zaila
    Dunkin donut pun sedap juga kan zaila.
    Nanti habis pantang boleh mkn :)



    secangkir madu merah
    Amin...Thanks ye
    mati kutu akak kalau dia orang dah tengok bola .




    azatie
    Amin ...thanks atie
    semoga anak atie cepat sembuh

    ReplyDelete
  6. jco is my feveret....frm indon.
    dah lama tak makan....

    akak beli kat JJ mana? balakong ke?

    ReplyDelete
  7. leez
    akak beli kat JJ Balakong(Cheras Selatan) :)

    ReplyDelete
  8. mmg donut j-co sedap.. nureen suka gebu & lembut sgt.. baby donut tue klau beli kejap je abes.. anak suka.. kat jj queensbay penang dh lama buka.. bila lalu ja slalu ja nk mkn tp takot berat naik hehehe...

    adik saya pon ada study kat mesir.. masa tgh terok tue risau gak Alhamdulillah semua slamat...

    ReplyDelete
  9. cutenya baby donut tu... budak2 pasti suker kan... kalau kak rose dapat lagi la happy sakan!

    ReplyDelete
  10. aminnnn...doa mama tu :)

    demam yg kita risau kan kak

    anak ati pun demam sat last wk
    dah tengah final exam

    ReplyDelete
  11. kalau dapat size yg besar mmg best..! :)

    ReplyDelete
  12. nureen
    sure elly suka donuts tu kan :)




    kak rose
    yang bestnya satu donuts boleh sekali masuk mulut je :)




    ati
    musim kot..kan





    sue
    kalau saiz besar, satu je dah kenyang kan :)

    ReplyDelete
  13. sedapnya donut....comel2 lak tu..menarik kan..:)

    semoga anak akak cepat baik yer..nieza pun baru jer baik demam cuma tekak sakit dan batuk jer belum baik...btw terima kasih juga atas wish dan doa dr akak...mudah2 doa akak dimakbulkan Allah...amin:)

    ReplyDelete
  14. kasih..semoga Abang cepat sembuh..dah jauh dari ummi kena rajin makan ubat.

    ReplyDelete
  15. anak saya rajin singgah jusco beli donut tuh...pd anak2 makanan mcm tu sedap sangat..

    pd kak sal..lebih rindukan lempeng..huhu
    pancake kata ogputih..

    ReplyDelete
  16. nieza
    sekejap je habis nieza...anak2 suka.
    Amin...Thanks nieza.



    Kak Erna
    thanks kak..




    sal
    betul tu...selera anak2.

    ReplyDelete
  17. BB donut selalu saya beli di DD jer kak. Kalau nak makan Donut J.Co ni jauh pulak ke KD tu. Lenkali boleh cuba.


    Dah besar betul anak-anak akak. Lama nak tunggu anak-anak saya besar camtu.

    ReplyDelete
  18. Azrina
    dulu2 waktu mereka kecik rasa lama nak tunggu dia org besar tapi sekrg
    akak rasa kejap je anak2 dah besar.
    :)

    ReplyDelete
  19. akk..sampai hti tayang my feveret ni...aduhai..terliurnyer..dil pemint j.co.DD n big apple..mesir xde donut kak..mse dil blik bru ni pulun tp ttp xpuas..huhu...pos skit cni kak...:-( ..akk mmg kt cni musim org demam n selsema...khalish bru je ok ni...

    ReplyDelete
  20. Dil
    khalish demam juga ke..semoga cepat sembuh.
    Dil suka ye...
    kat sana sure byk kuih juga kan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...