Tuesday, 12 April 2011

Poskad dari Finland




Akak dapat poskad dari Finland . Nieza yang kasi. Happy sangat sebab Nieza ingat kat akak. Thanks Nieza, love you. Poskad ni sempena setahun Nieza di dunia blog. Tahniah Nieza dan Good Luck.
Semoga persahabatan berkekalan.








:D keep smiling



12 comments:

  1. yuuuuhuu..kak kasih ku sayang...tayang2 poskad ek?..
    pagi2 ni akak jogging2 dulu ke rumah kawan2..petang2 nanti baru masuk kerja ya..dah lama tak jogging nih..rinduuuuuuuuuuu...

    ReplyDelete
  2. alaa..takleh view laa postcrad from finland tu

    ReplyDelete
  3. terima kasih juga coz akak sudi gantung poskad ni....seronok dapat kenal ngan akak...syg akak juga..mmmhuaahx2:)

    ReplyDelete
  4. hari ni ramai blogger duk tepek poskad ni...mmg cantik!!

    ReplyDelete
  5. Salam kak..yg jual air lam video tue org palembang!..bygkn la kot2 ada yg beli...minum air ludah dia..YA ALLAH!tgk dia ludah pon atie dh nk muntah...syian pd org yg beli & xtau tue yer....geliiiiiiiii

    ReplyDelete
  6. Kak Anymz
    miss you too...



    maya
    hihi



    chik na
    ye tahniah buat nieza



    nieza
    muahhh2 hugggsss




    wahida
    poskad dari finland...
    dari nieza




    azatie
    teruk betul kan...
    tak baik dia buat mcm tu.

    ReplyDelete
  7. kasih..akak tak sempat lagi nak gantung poskad dari nieza.

    ReplyDelete
  8. kak erna
    dah setahun dah blog nieza :)

    ReplyDelete
  9. ding dong..ooo kak kasih..akak dtg lagi nih membawa berita yang kalo takde coklat emulco tu un takpe.jadi gak cake nya.cuma mungkin kaler dia kurang gelap lah sikit..agak eh lah..hehehe

    ReplyDelete
  10. kak anymz
    thank you infonya ye
    love you :)

    ReplyDelete
  11. seronoknya dapat kawan dari jauh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...