Tuesday, 17 May 2011

Restoran San Francisco


Dulu-dulu sering gak ke sini. Dah lama tak ke restoran San Francisco Bandar Baru Bangi ni. Sebab di Bandar Baru Bangi sekarang sangat banyak pilihan restoran. Entah macamana incik husband ajak ke sini lagi. 



Seperti biasa kalau ke sini incik husband akan order lamb chop.


Lamb chop

Akak biasanya order lagsana. Tapi this time konon-konon nak tukar menu. Akak order cioppino .Tapi tak kena dengan selera pulak. Biasanya apa-apa pun boleh masuk. Kali ni memang tak boleh masuk…hihi.Bila dah camgitu…mulalah mengacau makanan anak-anak & incik husband. Incik husband suruh order yang lain.


Ini lah cioppino yang akak order tu.

Aqi order beef stroganoff  dan Adik order spaghetti. Akak rasa Aqi punya sedap so akak order le beef stroganoff tu.

Beef stroganoff yang akak order untuk kali kedua


Aqi punya


Adik dan spaghettinya


Akak punya cioppino..Adik yang makan.


lime special.



keep smiling..
esok cuti hari Wesak :D

18 comments:

  1. western food ni mmg pilihan kitarang

    ReplyDelete
  2. adik makan 2 ppinggan laa ye?? perghhhh... dasyatttt~~ ahha

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti 1 mlsia pd hri ini..

    sesekali en husband belanja makan dgn family seronok,kan..
    dpt rehat2 xpyh masak..

    moga sihat dan ceria2 selalu..

    ReplyDelete
  4. yan
    anak2 akak memang suka pasta...mak dia pun suka gak...hihi



    shafwan
    tak percaya? tak kan tak kenal adik...hihi




    sal
    selamat bercuti
    amin...thanks ye

    ReplyDelete
  5. tak pernah try lagi mkn kat situ tapi beef stragonoff ( betul ke ejaan tu ek? )tu nampak best je..

    ReplyDelete
  6. kami pun suka makan kat situ walaupun agak jauh dari rumah kami. chik na suka beef straganoff tu...

    ReplyDelete
  7. sue
    menurut akak ok. Selera akak lah..:)




    chik na
    cik na kat mana?

    ReplyDelete
  8. sedap2nya menu.. yum2..

    ReplyDelete
  9. iskk... kat sini tadak lah nama gitu2.. kena tunggu kak kasih belanja nih..

    btw, rindu akak.. saya tak sempat nak melilau blog. urusan dunia luar lebih banyak.

    ReplyDelete
  10. Lia..
    thanks singgah sini



    Hann
    boleh2...bila nak dtg KL?
    Miss you too...hugs

    ReplyDelete
  11. cioppino tu tak sedap ke kak?

    ReplyDelete
  12. salam winduu kak kasih...apa khabar kak? wah best tgk menu akak mkn kat luar tu sedapx2 belaka...mood mskx2 saya belum ada lagi dh cuti pjng ni nk kena panaskan enjin dulu hehe btw tq atas doa akak alhamdulillah semua berjln lancar....tapi hati masih merindui kaabah lagi..

    ReplyDelete
  13. wahida
    bagi akak..tak sedap ..hihi
    tapi akak tengok anak akak makan laju jer :)



    nieza
    rindu nieza juga...
    Alhamdulillah semuanya dah selamat.
    Memang mcm tu...kalau dah pernah sekali pasti rindu lagi nak pergi lagi :)

    ReplyDelete
  14. waa sedapnya kak, yg ada beef tu, mm ssh nak eja.. hehe mmg nampak sedap, cam xcukup nasi semangkuk tu.. hehe, lime special pun nampak kaw2..slruupp

    ReplyDelete
  15. salam kak.. akak sihat? iskisk, sedapnya tengok lamb chop tu, nampak moist gitu.. hehe

    ReplyDelete
  16. mamma olyn
    Thanks singgah sini ye :)
    beef stroganoff tu memang sedap (menurut selera akak lah kan).



    Lady
    wsalam...akak sihat Alhamdulillah. Harap Lady pun sihat juga.
    Lamb chop tu ok juga Lady :)

    ReplyDelete
  17. as salam, tengok lamb chop nyerr...marveles betul lerrr..

    ReplyDelete
  18. BSB
    lamb chopnya ok juga.
    Hubby suka :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...