Wednesday, 22 June 2011

Jus lobak merah dan epal


 kenapa gambar jadi garis-garis ye??

Kawan-kawan cakap hari Rabu tak boleh cakap banyak (wordless wednesday)....shhhhhh






keep smiling :D





18 comments:

  1. assalam,
    apasal takleh cakap.....shhhh

    ReplyDelete
  2. salam kak kasih,

    kenapa ek ari rabu tak leh cakap byk..ada pantang ke?
    apapun jus tu memang minuman yg berkhasiat

    ReplyDelete
  3. seb baik rabu hari tak leh banyak cakap klau di istiharkan hari rabu hari tak boleh koment guwana plak? hehe..sdp dan sejukkk jer tekak kasih CK ada gak wat carrot juice tp xcmpur pepe just add sket air gula & halia

    CK dh add email address kat ym

    ReplyDelete
  4. ahhh...nyamanyer terasa kalau dpt teguk..nk segelas kak..

    ReplyDelete
  5. saya punya kamera pun kengkadang keluar garis2 mcm tu kak...tak tau nape...huhu...

    ReplyDelete
  6. ahhh bestnyaaa kalau dapat minum air sejuk niii..tapi tgh selsema & sakit tekak soo tgk je laa..

    ReplyDelete
  7. *tak boleh cakap banyak kan ?

    hehehe...

    ReplyDelete
  8. salam kak...tp kalau nk komen byk2 blh kot, sbb main taip jer..suara tak keluar...hehehe..

    ReplyDelete
  9. Salam,
    Macam berjanji la pulak, semalam saya pun berbuka dengan jus lobak, tapi lobak ngan fresh milk aja....bestkan

    ReplyDelete
  10. Healthy and delicious juice. Your layer cake is simply amazing. Following your beautiful blog.

    ReplyDelete
  11. wah ..rasa macam nk minum je air tue..siap ada carrot comel lagi kat gelas tue...awesome!!!


    asal ada garis2???

    ReplyDelete
  12. apa resanya apb bercampur epal dn lobak..

    agak2 manis2..payau2..kot..

    memang sesuai untuk minum petang hidangan kek lapis yg dibuat tuh..

    ReplyDelete
  13. salam kak,

    posa lg ke ..

    nx wk ati nk cuba pula W/L nih..hihi

    ReplyDelete
  14. amie
    wsalam
    wordless wednesday :)


    nureen
    unk berbuka puasa ni:)


    anitaare
    unk blogger hari rabu, hari kurang berkata2....itu kata teman2...hihi



    CK
    ala jangan camgitu...komen tetap komen ye...hihi




    Ida
    sejukk je tekak kan :)



    wahida
    tu le...sedih taww...jadi tak cantik kan :(




    lyn at home
    cepat sembuh ye :)





    azrina
    hihi....komen panjang2 tak pe :)




    Ucu
    betul tu...komen tetap komen ye




    wattie
    macam sehati sejiwa pulak kan...best akak suka




    hani
    syyyyyy...hihi




    Umm Mymoonah
    Thanks ...I've just followed your blog too :)




    Liyana
    tu le...tak suka betul bila keluar garis2 tu...huduh jadi gambar.




    kak aya
    ye...vit C dan Vit A




    sal
    rasa masam2 manis :)




    Ati
    masih posa lagi... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...