Saturday, 11 June 2011

Tea Break





blueberry & pineapple cupcakes

Akak sedang mengikuti seminar 3 hari (jumaat, sabtu dan ahad) di KL Convention Centre. Tak sempat nak BW....nanti akak BW ye. 

Akak tak nak le cerita pasal seminar tu...kurang menarik. Akak kena le pergi seminar  tu demi mencukupkan cpd..kalau tak cukup cpd, tak leh kerja lah pulak kan.




Lebih baik akak cerita dan letak gambar  food kan...hihi.Sekejap-kejap makan...demukkk aaar kalau selalu seminar camgini.


 bihun ni sungguh sedap...kenapa le dia sediakan pinggan yang kecik cenonit jer...malu le nak tambah-tambah...control ayu...haha



Hari isnin kena puasa balik...tak boleh jadi ni asyik makan dan makan saja.










keep smiling :D
kerana senyum itu sedekah







10 comments:

  1. ikut seminar ni..kejanya makan saja hheheee ok tu..:D

    ReplyDelete
  2. berseminar sambil makan2. part makan2 yang best tu...hehehehehe jadilah makan lebih dari seminarkan? ahahhahaha..

    ReplyDelete
  3. terliur tengok kuih dalam piring tu.

    ReplyDelete
  4. adoii.. terliur lak tgk makanan2 tu ye.. hehe.. takpe nanti cover blk ye diet tu dgn berpuasa.

    ReplyDelete
  5. wah auntie..hahaa

    dia bagi pinggan kecik la..sebab suruh control ayuu sikit..hahha

    sedapnya cupcakes tue..nk cari resepi nie..hehe

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Selamat berseminar ya.....suka tengok makanan yg byk2 tu, paling suka yang paling top sekali.....tergugat iman dibuatnya

    ReplyDelete
  7. assalam kasih..sebab sikit rasa sedap sangat tu..he he.
    buat apa nak malu kasih..buat selambe dek je pi tambah..baru puas hati dapat makan.

    ReplyDelete
  8. sedapnya favorite ucu ni...nak satu

    ReplyDelete
  9. kiranya seminar makan lah ye kak..heee

    ReplyDelete
  10. mamachia
    thanks singgah ke sini :)
    ye...kejap2 makan...kejap2 makan ...hiiii




    secangkirmadumerah
    ye..makan, jumpa kawan...baru ikut seminar...hihi




    kak aya
    kuih2 tu semua best2 belaka :)




    lia
    hari isnin kena puasa :)




    nurliyana
    kalaulah ada piring besar...hahaha




    wattie
    asyikk makan je kan
    hari isnin kena puasa balik :)




    kak erna
    malu2 kucing :)




    ucu
    sila2...hihi




    yan
    sambil menyelam minum air...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...