Friday, 8 July 2011

Gift dari My All

Fridge Magnet dari Langkawi...sukee :))

Akak dah terima gift ni dari hari khamis minggu lepas lagi dari Wahida My All. Tapi tak de orang kat rumah..so pakcik pos tu suruh tuntut kat pos office. Orang yang bertanggung jawap untuk mengambilnya adalah incik husband. Hari Jumaat incik husband outstation pulak. 


minyak gamat Langkawi


Hari rabu baru incik husband baru dapat ambik...dalam hati ...cair le coklat  akak. Wahida dah kasi tau...kalau dapat coklat tu nanti..kena masuk fridge dulu. Akak ingat cuma coklat...bila terima...mak aiii banyaknya...ada coklat, minyak gamat, keychain dan FM.


keychain Langkawi

Ini lah coklat itu...berbagai2 perasa...best sangat. Akak paling suka coklat yang filling nya ada yogurt.


Opsss lupa nak cite..gift ni akak dapat sebab tersenarai antara pengcomment tegar dan mendapat cabutan bertuah GA blog Wahida.

Bukti...adik ni(anak Wahida) yang mencabut nama akak...terferanjat akak bila nampak adik ni pegang kertas tertera nama blog akak. 
Thanks Wahida...semoga ukhwah terus terjalin walau cuma di alam maya.
Love you dik...:)



keep smiling :D



14 comments:

  1. salam kak kaseh

    ewah..dpt gift lagi tuh
    mesti kak kaseh ni byk luck tau

    ^________^

    ReplyDelete
  2. tahniah kak! alhamdulillah rezeki tu..bestnyer dapat gift tu...:)

    ReplyDelete
  3. Boleh penuhkan pintu fridge !

    hehe..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezki..
    banyak kegunaan minyak tu..

    ReplyDelete
  5. Best tak dpt hadiah?.best tak nama trpilih sebagai pemenang?Camtu la perasaan atie bila menang GA/Contest yg atie join.Happy sgt..hihi.Tahniah yer.

    ReplyDelete
  6. tahniah.. kita pun dapat utk pengomen tegar blog dia.

    eh, ai kawan tarik rambut dia tau kat opis... tak caya tya dia. hahaha

    ReplyDelete
  7. wah!bestnya kak..minggu depan tunggu posmen depan pintu yo kak..hehe

    ReplyDelete
  8. bestnyerr dpt byk adiah.. nureen g langkawi bln 5 ari tue beli gak choc mini tue mmg sedap.. x cukup tau hehehe.. semlm abg nureen g langkawi bwk wife dia jln2 nureen pesan lg heehhhe

    ReplyDelete
  9. terkezut saya akak buat n3 ni...hehe...saya bagi ikhlas...glad u like it....

    semoga kita boleh berkawan sampai bila2...amin...

    kak, coklat filling yogurt tu mmg sedap kan? kami anak beranak pun suka kak...

    ReplyDelete
  10. kasih tahniah..seronok bila dapat hadiah kan..begitu bermakna.

    ReplyDelete
  11. ati
    Alhamdulillah...rezeki :)




    nieza
    thanks nieza
    best :)



    azrina
    hihi wahida ni macam tau2 je akak sukakan FM :))



    sal
    betul tu...minyak gamat byk khasiatnya kan :)




    azatie
    best sangat2...:))




    NM02
    akak dah dapat agak dah sebab di Langkawi NM02 pun gi gak kan dgn wahida...
    tolong peluk wahida unk akak ye..hihi



    kak anymz
    thanks kakkk..
    tak sabar2 dah nak menjala :))




    nureen
    coklat mini tu bestkan
    akak suka yg filling yogurt :))




    wahida
    thank u wahida
    muahhhhh....hugssss




    kak erna
    seronok :))



    nuwairani
    hihi jeles ke??

    ReplyDelete
  12. kak kasih..

    aa.. jeles.. jeless..

    ReplyDelete
  13. hann
    hihi...syokk makan coklat.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...