Saturday, 23 July 2011

Restoran Garden

Kami makan-makan di restoran ni sambil tengok bola Malaysia vs Chelsea . Tak niat pun nak tengok perlawanan ni kat sini..kebetulan je.

 
Akak punya...Spaghetti Carbonara(beef)
sedapp :-))


Adik punya...Spaghetti Carbonara(chicken)
Bagi akak yang beef lagi sedap berbanding chicken .




Incik husband punya...spaghetti marinara




air kami order ice lemon tea.




restoran ni terletak di The Curve.
Penuh dengan bunga ros putih..tapi plastik punya lah kan.



P/S : Balik rumah game dah selesai Chelsea menang 1-0.





keep smiling :D



14 comments:

  1. owh tidakkkkk jeles2 patik jeles huhu nk jugak g makan sana....wuwuwu

    ReplyDelete
  2. canteknya restoran ni...mcm tak pernah tgk pulak...

    ReplyDelete
  3. waaaa. sedapnya. lapo2.
    dah follow sini :p

    ReplyDelete
  4. akak, berapa RM sepinggan spaghetti tu??

    ReplyDelete
  5. ohhhh...sedapnya spaghetti carbonara tu....mmg my favourite kak. nyummm.nyummm

    ReplyDelete
  6. Wah.. ke sana ye kak. Yang saya penah makan, di Mid Valley.. Kenyang sampai besok..

    ReplyDelete
  7. Assalam kak, cantik yer restaurant tu....ditambah pula dgn hidangan yang menyelerakan tu..bestnyer..:)

    ReplyDelete
  8. kasih, pagi2 lapo lak tengok menu2 spaghetti tu... tp malas nak wat la!

    ReplyDelete
  9. Selamat pagi Kasih,
    sesekali makan di luar memang berbaloi....tempat yang indah, santai & layanan istimewa,

    menunya pula tentulah memenuhi selera masing-masing ye....best!

    ReplyDelete
  10. Sabtu lepas bawak anak2 ke sana. Tak perasan pulak The Garden ni.


    Dekat dengan apa kak ?


    *itulah...bila lepas bershopping terus balik..huhu...

    ReplyDelete
  11. dah dekat berpuasa..so masa nilah boleh makan puas2 kt restoren..

    pastu banyak berada di rumah mengerjakan ibadah di bulan ramadhan..

    ReplyDelete
  12. hanis
    patik jgn nangis neh
    nanti beta belanja...hihi



    nuwairani
    macam berada di taman :)




    nida
    thanks follow ye :)




    zaila
    tak ingat sb suami akak yg bayar :)




    leez
    best kan :)




    yan
    kenyangggg sgt :)




    nieza
    food kat sini ok gak :)

    ReplyDelete
  13. mawar
    bunga2 tu comel kan ;)




    kak rose
    saya pun malas gak kak..hihi




    amie
    sesekali makan kat luar...best juga kan :)




    azrina
    resto ni di hujung sekali...area tu semua restoran,




    sal
    betul tu...tak lama lagi dah nak puasa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...