Sunday, 10 July 2011

Steamboat


Jom layan gambar steamboat ni....akak beli dekat rumah akak. 




Patutnya n3 ni sesuai buat hari rabu sebab akak malas nak bercerita.
Wordless Saturday boleh tak???

Sejak dua mejak ni akak di uji kesabaran dengan kerenah manusia...menyebabkan hati ini sedih. Tapi apakan daya... kerja akak memang berurusan dengan manusia....huhu. 





Keep smiling ok : D





12 comments:

  1. kedai mana tu kak? Nampak sedap

    ReplyDelete
  2. kasih..boleh aje..tengok gambar pun dah sedap..dan boleh buat cerita sendiri ..he he

    ReplyDelete
  3. akak, saya suka ngan spesis makanan gini.. rasa cam sesuai je untuk dayet.

    Kalau saya kan kak, hari apa pun, kalau tak bercakap, memang lah wordless.. hahah.. paling teruk, tadak entry langsung.

    Sabarlah kak, saya pun tengah gundah gulana.. gitu lah hidup kita..

    ReplyDelete
  4. kak..lame saya tak makan steambot.. akan letak gmbr ni, menggamit2 nak makan..heheh... kerenah manusia ni tak kire mana tempat kan kak..ade jek langau2 macam ni..kdg2 kite tak kacau die, die sebok nak jaga kain kite.. takpe kak..senjata kite ialah doa.. biarkan ape saje kerenah org tu tapi kite teruskan berdoa:) keep smiling kak..(walaupun tak penah tgk muka akak...takpe..akak senyum jek) :)

    ReplyDelete
  5. salam kak.sedap nmpak stimbot tu.

    yelah,karenah manusia ni 1001 mcm.sbr kak.

    ReplyDelete
  6. lama tak makan steamboat..sedap...

    ReplyDelete
  7. jangan sedih2 kak...sy pon bekerja dengan manusia jugak...tapi manusia pesen sy ni boleh jadi sewel kalo tak berjumpa dengan manusia lain..hihih... apapun, dh memang itu periuk nai kita...hari2 itu juga yg nk kene hadap....terima saje la...(memujuk hai sendiri jugak sebenarnya)

    sedapnya steamboat tu...ingatkan akak buat sendiri...hihih

    ReplyDelete
  8. jangan sedih2 kak..keep smiling..

    adeh sodap ee lak ai steamboat tu.

    ReplyDelete
  9. sedapkan steamboat.. suka tp asben x brapa sbb ari tue g mkn kat janny smpi naik muak tue pasai dia x brapa nk mkn

    ReplyDelete
  10. emm...sedapnyer steamboat tu...dulu selalu gak beli kt pasar mlm...akak nk pesan ni...nanti bila free2 singgah blog ida amik award dan tag k..mekasih

    ReplyDelete
  11. kak, kerja saya pun berurusan dgn pelbagai kerenah manusia...mmg menuntut kesabaran yg sgt tinggi...kadang2 rasa sgt stress....

    tapi sabar lah ye kak, setiap yg kita lakukan itu kalau ikhlas, insyaallah, ada ganjarannya...

    sayang akak...

    ReplyDelete
  12. teratak hami
    kedai kat rumah akak...ada jual petang2.:)



    kak erna
    hihi...kalau dah blogger tu, sure boleh buat cerita sendiri kan kak :)



    hann
    kita sama2 gundah gulana lah ni...hihi
    ujian Allah buat kita :)



    maya
    akak tengah senyum lah ni...hihi
    thanks atas kata2 semangat itu...InsyaAllah.. akak pun kena muasabah diri juga :)



    chempaka
    thanks ye...
    sabar dan terus bersabar :)



    sal
    sedapppp...:)




    nuwairani
    kalau tak tak meriah hidup ni kan...sabarrrrr.... :)




    kak anymz
    akak tgh sonyomm le ni kak...:))
    sedap kak...jommm



    nureen
    kalau makan sesekali sedaplah ...kalau selalu2 sure jemu kan :)




    ida
    akak dah buat dah...thanks tag akak ye :)



    wahida
    betul tu wahida...kena ikhlas dan niat kerana Allah. Kekadang stress jugakkan sampai terduduk dibuatnya.
    Love you too

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...