Wednesday, 17 August 2011

Mushroom Soup & Wholemeal Loaf


Balik dari tarawih incik husband request nak makan mushroom soup. Nasib baik ada mushroom soup dalam tin...nasib baik juga belum expired ;-))


Padahal waktu berbuka tadi dah makan nasi bagai. Best gak makan panas-panas soup ni bersama wholemeal loaf. Wholemeal loaf ni beli hari tu...not bad.

Minum pula dengan kopi o...memang best. 

angan-angan~~~suatu hari nanti nak buat sendiri mushroom soup dan wholemeal loaf ni. Dah ada niat kira ok lah tu kan..kan..kan

makan egg tart ni juga



keep smiling :D








16 comments:

  1. kakkkkk..kalau buat jangan lupa saya.. sedappp sangat mushroom soup ni..

    ReplyDelete
  2. akak! nani kalaubalik dr terawih pon mesti terbuka2 peti sejuk tengok apa yang boleh dimakan. hihih...padahal waktu berbuka puasa tu dh makan mcm tak reti nk berenti dah. malamnya sebuk cari makanan lagi.

    ReplyDelete
  3. berselera tengok menu MS&WL... ringkas tapi sedapkan!

    ReplyDelete
  4. berkenan kat egg tart tu..guna ready made punya ke..sedap! :)

    ReplyDelete
  5. berat juga menu lepas terawih tu kak.
    mesti tidur dlm kekenyangan kan?hehe :)

    ReplyDelete
  6. salam kak kasih.apa kabar?semoga akak sihat dlm menjalani ibadah puasa yer.

    ReplyDelete
  7. sedapnya egg tart tu...mushroom soup pun sedap...huhu..

    ReplyDelete
  8. tuan teri suka seme tu, paling suka egg tart weee nak nak....

    ReplyDelete
  9. chik na pun sentiasa ada stock muchroom packet kat rumah ..sapu garlic butter kat roti sandwich lepas tu bakar kat toaster... sedap makan panas-panas :-)

    ReplyDelete
  10. niat dah baik kak hehe.. lady pun teringin nak but roti, tapi nak tunggu breadmaker dulu lah heheh

    ReplyDelete
  11. Wahhh..lama saya tak minum kopi o. Kena tunggu balik kg emak bila balik raya nanti. Cicah dengan bahulu...sedapnya !

    Saya pun sentiasa spare can mushroom @ kotak. Si adiq tu suka mintak makanan tengah-tengah malam. ;o)

    ReplyDelete
  12. buat sendiri tak leh makan berdua..kena makan ramai2 sbb bila buat sendiri tu satu periuk besar lah jadi nyer...talking thru experience nih.

    ReplyDelete
  13. kedua-duanya sedap....makan gaya omputeh la lebih kurang tu...

    ReplyDelete
  14. ready made pun ready made la kak....asal boleh alas perut...portugis egg tart ke kt bwh tu kak

    ReplyDelete
  15. yan
    nanti kita makan sama2 k :)



    nuwairani
    lapar balik kan lepas tarawih.
    sure makan2 lagi :)


    amie
    kami sekeluarga mmg suka.
    bulan puasa ni mcm2 rasa nak mkn kan :)


    deliah
    akak beli je dik :)
    tapi sedap akak suka :)


    anymz
    betul tu kak
    sahur kami cuma makan yg ringan2 saja..kecuali adik..dia still nak nasi :)


    atie
    wsalm atie
    akak sihat Alhamdulillah.
    Amin YRA
    semoga atie juga diberi kesihatan yg baik :)


    wahida
    MR soup tu senang dimasak(ready made) dan sedap dimakan :)


    hanis
    beta kasi 2 ye
    satu unk tuan teri dan satu lagi unk tuan tera :)


    chikna
    ohhhh garlic breadddd...I like it . Panas2...peerrrghh



    Lady
    selalu berangan..sebab tak guna modal pun kan..hihi
    hari tu survey gak breadmaker tu..yg paling murah brand kenwood..harga dia 400 lebih hingga 500. Tp tak beli..hihi


    azreena
    kalau mlm2 lapar senang je kan :)
    akak suka minum kopi kapal api reen :)


    hani
    betul tu kak
    kalau buat sendiri sure le banyak kan kak :)


    kak aya
    sesekali..kalau tiap hari takut biru pulok mate ni...hihi



    ida
    tak sure ida...akak beli je
    tp sedap juga :)

    ReplyDelete
  16. arr sedap nye asam pedasss!!

    my fav :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...