Sunday, 28 August 2011

Salam Aidilfitri 2011

Gambar last year (2010)...beraya di Terengganu :-)




Akak masih belum balik kampung...sebab esok incik husband masih ada kerja yang perlu diselesaikan.So akak ambil kesempatan untuk kemas rumah. Buang habuk-habuk yang dah tebal. Pagi-pagi dah masuk dapur buat coklat chip...semalam rumah akak harum dengan pineapple...hari ni semerbak dengan bau coklat, best best. Ini lah hasilnya :-))





Ini projek semalam...akak guna resepi kak anymz..memang akak berpuas hati dengan rasanya..sangat sedapppps sekali.Thanks kak anymzz...love you :))
Resepi akak bagi lepas raya ye...nanti akak copy paste kat rumah kak anymz...hihi




Ini pula masih panas...baru masak. coklat chip ni almost every year akak buat. Senang..simple dan InsyaAllah jadi, tak pernah gagal.Resepi after raya juga ye...akak malas ada appointment lepas ni. 

Pesanan Ucapan untuk Abang(anak sulung akak) yang beraya di Alexandaria...
Bang..this year, first time ummi dan abah tak raya dengan abang..ummi& abah ucapkan selamat hari raya dan jangan sedih-sedih.Keep smiling ok. Tarik  nafas panjang-panjang bila dengar takbir...muhahaha. Esok..ummi dah tak leh nak on9 di skype sebab kat kampung tak de internet :-) Ummi harap wan & tokmi akan ada unifi suatu hari nanti..hihi. LOve you Bang...take care.

Ucapan untuk teman-teman & sanak saudara
Dengan segala kerendahan hati mohon maaf di pinta jika ada salah dan silap. Semoga bahagia di hari yang mulia ini...Love you all :-))


keep smiling :D




14 comments:

  1. Kak Kasih dah balik N9 ye? Semoga gembira di hari raya walaupun anak kak kasih jauh dimata.

    ReplyDelete
  2. Salam Lebaran 'idulfitri dr kami.. Taqabbalallahu minna wa minkum... :-)

    ReplyDelete
  3. Tahun depan boleh la lady try choc chip resepi akak.. Hehe comelnya ucapan akak untuk yr son.. :D
    Btw, lady nak ucapkan selamat hari raya untuk akak sekeluarga.. Moga ceria di hari raya hehe.. :)

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya aidilfirti kak kasih. Maaf zahir dan batin.. dok usik kaka kasih sekian lama, dan juga tak sempat nak jenguk akak .. kalut kak..

    Selamat balik kampung kak. raya nai saya tak buat menda pun.. Saya akan berangkat pada 8 Sept ni ka.. doakan saya ye.

    Take care.
    Miss u loads! mmuahhhss!!

    ReplyDelete
  5. eh..sedap2nya kuih..
    kuih tat tu mengancam..

    sya juga ingin mengucapkan selamat hari raya..maaf zahir bATin..

    ReplyDelete
  6. Salam aidilfitri kak kasih dan family..maaf zahir batin...dari dil n family....

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya maaf zahir batin dari tuan teri di sendai...

    ReplyDelete
  8. ooo abg x blk ke.. adik nureen blk smpi ujung bln 9 ni dia cuti.. sedihkan 1st time beraya tanpa abg.. slamat hari raya akak. ;)

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya jugak kak..maaf zahir batin yer..

    ReplyDelete
  10. Assalam kasih..selamat hari raya/
    ampun maaf jugak dipinta jika ada salah silap dan terkasar bahasa.

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya Aidilfitri ye kak :)

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya..maaf zahir batin

    ReplyDelete
  13. tak tahu kenapa...sebak bersarang dan air mata membasahi pipi...tapi pesanan buat umi dan abang:
    perlu tabah dan reda...

    ReplyDelete
  14. salam aidilfitri buat kak kasih sefamily..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...