Wednesday, 14 September 2011

Bunga di Tepian Pantai ( WW )










keep smiling :D









16 comments:

  1. sudah lama tak ke pantai. rindu pula cherating... >_<

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Bestnya dpt jln2 di pantai, teringat saya zaman kecik2 dulu, selepas ke library, mesti kami akan menyusuri pantai untuk pulang ke rumah, boleh dikatakan saban minggu, tp kini semuanya tiada lagi......pantai pun dah jadi pelabuhan.....hanya tinggal kenangan.....

    ReplyDelete
  3. salam k.kasih...
    dah lama tak tengok bunga kangkung...cantik...
    kat pantai mana tu kak...

    ReplyDelete
  4. salam kak kasih

    rindu kat akaklah

    pi pantai mana tu :)

    ReplyDelete
  5. suke jalan2 tepi pantai...tp kelate xdop bunga2 di tepian pantai ni...ke ada?

    ReplyDelete
  6. cantik...tapi saya ni kurang minat sikit ngan bunga...

    ReplyDelete
  7. Cantik..

    Suka sangat bunga especially Orkid pepel :)

    ReplyDelete
  8. Di tepian pantai Telipot, Batu Rakit pun byk, bila tengok live mcm tak menarik sgt, tp bila tengok di blog akak ni nampak cantik sekali.

    ReplyDelete
  9. salam k.kasih...
    dah lama ucu tak tengok bunga kangkung ni...cantik..

    ReplyDelete
  10. Kak,
    Camera jenama apa? Saya tgh "mengidam" DSLR jgk !!

    ReplyDelete
  11. menghargai keindahan alam..menenangkan..

    ReplyDelete
  12. NM02
    deruan angin pantai sungguh mendamaikan :)


    azatie
    wsalam
    cantiknya ciptaan Allah.. :)


    wattie
    pantai meninggalkan seribu kenangan buat kita :)


    ucu
    wsalam
    kat pantai Air Tawar Besut Tgganu :)


    atie
    wsalam
    rindu kat atie juga yg lama mhilang :)
    pantai Air Tawar Besut Trganu :)


    nuwairani
    kat kelate akak dok sure
    tapi di besut ado :)


    eynda
    bunga yg tumbuh di pantai ni kdg2 kita tak perasan pun kan :)


    wahida
    bunga2 liar tumbuh di tepi pantai :)

    ReplyDelete
  13. myra jay
    akak pun suka orkid :)


    kak aya
    kalau dlm gambar semua nampak menarik kan :)


    nureen
    fresh :)


    ucu
    menjalar je sepanjang pantai :)


    teratak hami
    akak punya canon G11 je hami :)


    yan
    mendamaikan..ciptaan Allah :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...