Thursday, 15 September 2011

FM dari Singapura





Hari selasa lalu husband akak ke Singapura urusan kerja. Dia beli FM ni kat airport. Ok lah kan :)
Thanks incik husband...bila nak gi outstation lagi?? hihi soalan mengada-ngada .

lollipop untuk adik




haaa..ni untuk umminya...Thankssss....Love you :-))


keep smiling :D


22 comments:

  1. Kak,
    Cantik FM yg no2 tu.
    Akak dapat 2 hadiah, FM & perfume, mana aci !!

    ReplyDelete
  2. wah bestnyerr.. cantik FM.. pernah bau perfume tue, wangi....

    ReplyDelete
  3. huwaaaaaaaaa...best giler!!encik suami saye pun saluuuuuuu gi outstation...tp jarang dpt souvenier..hehehehehehehehehehehehehehe...best!!!boleh suh dia tengok blog kak kasih ni..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Saya pn suka kumpul FM..dan..
    rugi la kalau sape pg S'pore x bli perfume..kat sana murah giler..

    ReplyDelete
  5. belum ada fm singapore lagi. ada rasa nak kasi saya satu tak? hehehe

    ReplyDelete
  6. wah...bertuahnye badan dapat ole2 mcm tu...

    ReplyDelete
  7. kalau tau ke singapore, saya pun nak kirim FM tu kak..
    cantik sgt...

    ReplyDelete
  8. gucci flora memang best!!! hihih...kalau ada kawan2 yg gi oversea pon memang sy akan kirim FM ni...saje buat koleksi...kalau nak tunggu kita sampai sana, tak tahu bila lagi...

    ReplyDelete
  9. kak nnti kasi full address kat email yer...mau kasi something dr Dubai..hehe

    tinie_an@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. dua2 pun best..nak2 yg paling bawah tuu....nak jugak!!

    ReplyDelete
  11. wah best2..abah pernah g skali sana..thn 2010..mahal sangat almaklumlah guna dollar..makan br $5 tp bila convert duit Malaysia jadi RM10..hahaha
    Siapa Nak Pahala Percuma

    ReplyDelete
  12. wah..wahh...dapat perfume...jelesnya hehe.

    kak, hari tu mmg ada niat nak invite akak gi open house ke rumah saya. Nak minta hp number akak...busy sgt sana sini...terus terlupa.
    Akak bg hp number ke email sy syarliz@hotmail.com

    ReplyDelete
  13. alaaaaaaa suka sgt perfume tu :)

    ReplyDelete
  14. FM yg nomor 2 tu cantik lah.

    wahh bersakan dgn parfume ye kak..

    ReplyDelete
  15. Terbaikkkk..GUCCI lagi... Mai anto kat sini sikit..

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah..
    bnyk dpt ole2..

    ReplyDelete
  17. suka sangat gucci tuh...

    ati punya dah lama habis..huhu

    ReplyDelete
  18. wahh bestnya dapat ole2...saya pun baru jer balik dari singapore...beli gak FM seketul dua hehe...nak jadi hobi baru gamaknye hehe

    ReplyDelete
  19. kita rindu baca blog akk :) wahhh... mas suka dgn hadiah yg last tu mmg best!!

    ReplyDelete
  20. teratak hami
    FM untuk rumah
    perfume unk akak...hihi

    nureen
    kalau org kasi...jadi tambah wangi :)

    chalk
    suruh incik hubby chalk follow sekali ye...hihi


    azmieza
    wah akak ada geng sorang lagi yg suka kumpul FM :)


    NM02
    nanti kalau suami akak gi lagi,akak suruh dia beli byk sikit :)


    ucu
    Alhamdulillah


    wahida
    kalau fm negara lain boleh tak?
    nanti kita email2 ye :)


    nuwairani
    bertambah lagi kwn2 yg suka kumpul fm...satu geng :)


    greenjade
    sukeeeee...thanks :)


    ida
    hihi...cuma ada satu :)


    abah khalisa
    memang mahalkan duit spore ni :)


    leez
    nanti akak kasi :)


    illa
    ok juga le bau dia :)

    ReplyDelete
  21. yan
    akak pun suka fm no 2 tu :)


    alin
    hihi boleh2


    qaseh tholia
    ok no problem...hihi


    sal
    alhamdulillah :)


    atie
    kalau harap akak ..mmg tak beli, nasib baik suami akak tolong belikan :)


    anis
    syok kumpul fm ni kan :)


    mas
    akak pun rindu blog mas juga :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...