Saturday, 8 October 2011

Angan-angan





Pakcik Google punya gambar


Kak Ma (kakak sulung akak) selalu berkata, tak rugi apa-apa pun kalau berangan, sebab tak keluarkan duit pun.
Izinkan akak nak berangan sekejap...sila kasi can yer.

makcik google punya


Dah lama berangan-angan nak ke sini...huhu
Akak punya teori pula...begini :
segala-galanya bermula dari berangan...pas tu menjadi cita-cita..wujud le usaha ke arah itu dan ia juga boleh menjadi doa.


Harap angan-angan menjadi kenyataan.....
Korea..oh Korea.



keep smiling :D




25 comments:

  1. angan-angan kak kasih tu rasanya akan jadi kenyataan tak lama lagi...Insyaalah....

    ReplyDelete
  2. Akak, berangan tengah malam la ni yek? Kat Korea tgh winter kan? Memang sesuai pergi honeymoon & naik basikal bersama .. hehe

    ReplyDelete
  3. Assalam kasih..Insyaallah angan2 kasih akan menjadi kenyataan..
    akak tengok cerita je la..

    ReplyDelete
  4. akak! kite pon berangan nak gi korea...cantek tempatnya...tapi belom pernah sampai lagi...rasa mcm nk gi honeymoon kat sana pulak..

    ReplyDelete
  5. anak ati suka sangat tengok
    winter sonata versi kartun
    kat 715


    ati pun suka sgt berangat..hihi~

    ReplyDelete
  6. bila baca entry akk ni,terus dil teringat lagu lama2..yang ada ayat"angan-angan,pastu bla bla(x ingt..hehehehe..)tapi kan kak..dil pun nak sangat pegi korea..jeles dgn along yang dah penah sampai sini..mari kita angan sama2 kak..mana tau dapat pi sama2...hehehehe

    ReplyDelete
  7. sukanya apabila tengok salji..eh ada org korea lagi...

    saya pun ikut terberangan...

    besnya klu dpt main salji di situ..tentu perasan muda sekejab..hik2..

    ReplyDelete
  8. saya pun nak berangan juga la :))

    ReplyDelete
  9. JOMMMMm!!! tunggu abang balikk!!!

    ReplyDelete
  10. salam kak kasih,

    bestnyer akak nak gi korea ye..angan2 akak insyaAllah jadi kenyataan

    ReplyDelete
  11. sue pun berangan juga ingin kesana.. :)

    ReplyDelete
  12. Ha Korea.. itupun CM punya angan-angan.. Jom teruskan berangan.. mana tau nanti duduk sama dalam flight.. ha ha

    ReplyDelete
  13. akak, ada berangan dtng Finland tak?..hehe kat sini pun ada gambar putih salji gitu juga..:)

    ReplyDelete
  14. akakkkkkkk!! saya pun teringin nak gi sini kak....

    mudah2an tercapai hajat kita satu hari nnt...

    ReplyDelete
  15. Chik Na pun suka berangan jugak.. bila berangan kita akan cuba untuk dapat apa yang kita idamkan tu :-)

    ReplyDelete
  16. tumpang skaki nak berangan jugaklah..
    mana la tau tup-tup kita berjumpa disana...

    ReplyDelete
  17. kak aya
    InsyaAllah..thanks doanya Aya :)


    teratak hami
    berangan2 di malam hari..hihi


    acik erna
    wsalam kak
    thanks doanya kak..amin


    nuwairani
    sesuai unk berbulan madu ni nani :)


    atie
    oh ada versi katun ye..


    dil
    harap2 angan2 mjadi kenyataan :)


    fatin
    hihi



    sal
    berangan muda sekali...hihi



    delilah
    jommm...hihi



    mr r3d
    takmo...hihi



    anitaare
    amin...semoga mjadi kenyataan :)



    sue
    bestkan kalau dapat jalan2 :)



    chemid
    mana tau kan...hihi


    nieza
    berangan tu ada...finland jauh sikit...kena kumpul duit lebih2 dulu hihi


    by
    jom by...kita sama2 berangan :)



    wahida
    amin...semoga tercapai :)



    chikna
    samalah kita...kita serupa :)



    ucu
    jommmmm...
    mana tau kan..



    ac

    ReplyDelete
  18. Kak Kasihredha,

    my uncle and auntie baru je balik dari sini about a n=month ago. Dia kata mmg best. murah lagi..

    ReplyDelete
  19. wow rmantika d amor...
    klau sy mmng la brangan tp klau mcm akak heheh kot2 dh bli tiket ;D
    saje nyakat akk!

    ReplyDelete
  20. so shy lady
    harap2 apa yg lady sakat tu menjadi kenyataan..hihi

    ReplyDelete
  21. kak, semoga angan2 menjadi kenyataan.. insyaAllah.. Korea.. i like very much..

    terigt lagu sinar mentari di korea..

    ReplyDelete
  22. yanti
    InsyaAllah..semoga dapat kesana nanti :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...