Monday, 17 October 2011

Big Bad Wolf Sale

 
Buku cik kak Nigella Lawson ni berharga semurah RM25 


Pagi-pagi lagi akak dah siapkan sarapan dan kemas rumah.Sebab nak gi pagi-pagi ke Big Bad Wolf sale ni. Akak sampai sekitar jam 9.30 am.
Orang dah ramai, walaupun dewan tu mula buka pukul 10 am.

Pukul 9.30  am orang dah beratur panjang...sebab hari ni hari terakhir.

Ramaikan :-)


Sangat le banyak buku...rasa macam nak beli semua ( tamak menguasai diri...hihi...insaf2)
Mana tak rambang mata ...murahhhh sangat. Discount 75%-95%




Cik Abang Jamie Oliver..RM25




 Semua buku ni cuma RM270++ sahaja.
sebelah kiri buku  ummi....sebelah kanan buku adik.

ni buku ummi :-)


harap novel ni tak boring..beli untuk baca dalam flight 25.10.11 ni InsyaAllah.






setiap buku di cop dengan Big Bad Wolf ni :)
Thanks Zarin & Ila  kerana memberi info tentang sale ni.




keep smiling :D





31 comments:

  1. wah...akak best la...buku semua on sale....I tinggal jauh dr KL, kalau x sure boleh pergi jugak ni :(

    ReplyDelete
  2. Memang jeles tgk orang pergi BBW sale ni. Saya tengok dari jauh je lah ... tinggal pun jauh !!!

    ReplyDelete
  3. Salam, Syoknya dapat shoping buku. Selamat terbang... ke mana tu?

    ReplyDelete
  4. bnyk..rugi klu tak beli yee..enjoy baca buku,tpi kadang2 terleka,..hehe..

    ReplyDelete
  5. kak kasih mesti seorang yang rajin membaca dan juga rajin memasak

    25.10.11 ni nak travel jauh keee?

    ReplyDelete
  6. samala ngan ai suka beli buku2....
    if ada novel wajib borong...dulu masa blk mesia rm 200 just untuk novel jer...mmg tamak

    ReplyDelete
  7. huwaaa.... jauh nya nak borong buku2 tu..!!!!

    ReplyDelete
  8. akak nak jln gi mana lagi ni??? jeles la saya....tak nak bawak saya ke? huhu..

    ReplyDelete
  9. akak!!! kite pon suke kalau ada pesta buku2 macam ni...suke beli buku2 untuk anak buah baca..makciknya beli buku masak2 je..hihih..buku novel ni panjang sangat...takde gambar pulak tu..mula la bosan nak baca...dah baca semuka dua, pastu duk perap la atas meja bertahun2...hihih

    ReplyDelete
  10. nak buat swimming pool ke
    kak kasih...?

    selamat pi bercuti...lagi
    dan lagi....jeles ni :P

    ^________________~

    ReplyDelete
  11. kakakkkk rindu nya pd kakak ...lama x berblogging..kesuntukan masa melampau2 lately

    best nye..katne ni? dah bis blom? aduhh byk event kt Mesia sy tertingal ;(

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum kak..slmt pagi..wahhhhh..best dan murhnya....kak..nak pegi mana tu?bercoti ke?

    ReplyDelete
  13. kasih..memang borong betul tu..tinggal nak baca aje kan..

    ReplyDelete
  14. ramainya orang... saya pun pergi lagi sekali last tueday..pergi ngan anak-anak plak beli buku dorang :-)

    ReplyDelete
  15. adoiiii meriahnyer buku akak...
    tu la bila la ada lagi kan camni...
    besttttt sgt..
    geram kan kak :)

    ReplyDelete
  16. too bad this year takde fire sale :(

    ReplyDelete
  17. pendragon
    tu le...kalau dekat boleh dtg kan. Ramaiii sgt yg dtang ada yang bawa troli lagi.


    teratak hami
    tempat tu dekat je dgn rumah akak...lebih kurang 20 minit dah sampai...kalau jauh sure akak pun tak gi gak :)


    che mid
    syokk sgt kak...rambang mata dibuatnya...semua buku yg harga ratus2 jadi rm20 je
    ...sebelum ni fikir 2-3 kali nak beli.


    sal
    kalau dah syok baca...tak sedar dah pukul 2 pagi :)



    kak aya
    akak membaca dan memasak bila ada masa je..tapi hobby beli buku...hihi
    25.10.11..InsyaAllah...harap hubby tak de halangan..kalau tak everything boleh cancel begitu saja.


    lady ayu
    sure lady minat baca novel kan :)


    mulan
    mana tahu one day...ada kat Tganu pulak kan.



    zarin
    memang berbaloi ...thanks

    ReplyDelete
  18. wahida
    akak nak bawa wahida..tapi wahida baru balik dr Bali..sure masih penat lagi kan hihi


    nuwairani
    tp ada juga novel yg best...tak sabar2 nak tau ending dia. Klau yg boring tu...tuan dia tidur dulu hihi


    atie
    beli buku je...buat berangan2.



    greenjade
    miss you too..
    kat serdang...best sgt...tapi last day dia semalam.


    ummi khalish
    memang murah sgt2 75-95% disc
    InsyaAllah kalau diizinkan Allah akak akan bercuti.



    acik erna
    sementara murah kak...pastu stop beli unk setahun...hihi



    maslina
    ramaiiii sgt org waktu last day tu



    ila
    harap thn depan ada lagi
    thanks ye ila

    ReplyDelete
  19. small kucing
    yup it's really bad...hihi
    kalau tak sure banyak lagi yg boleh angkut kan :))

    ReplyDelete
  20. woww..bestnya, murah sungguh ya buku resepi2 tu, suke nigella..hehehe. eh akak nak g melancong ke? nnti update la dlm blog, pepun have a safe journey:)

    ReplyDelete
  21. kak.. kami pi on saturday.. tapi byk buku utk budak2 dah habis.. tapi tetap puas hati :)

    ReplyDelete
  22. mama olyn
    memang best dpt beli buku murah olyn..:)
    InsyaAllah :)


    yanti
    memang byk dah habis kan
    tapi ok lah kan...berbaloi :)

    ReplyDelete
  23. wahhh rata2 blogger sume gi sini.. mmg gila murah tu kak.. aduhh tgk dari jauh jeklaa, meleleh2 air liur nih..;)

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum ,
    Rindunyaaaa....lama tak mai sini. Rajinnya akak membeli dan membaca buku. Tersentuh hati membaca n3 yg kat bawah tu.....

    ReplyDelete
  25. wahhh meriahnya kalau hubby saya pi sana ni sure dia tak mau blk ni..hehe dia memang suka ler beli buku..hobinya membaca.

    kak, nak pi terbang mana tu?..nak ikuttt gak...hehe p/s: ada something yg dikirim pada kat mastura utk akak..harap akak suka..jgn lupa nanti minta kat kak mas tau..:)

    ReplyDelete
  26. maya
    tak pe...harap2 thn depan ada lagi kan..nanti maya boleh gi :)


    wattie
    miss you too..
    suka beli buku...kadang2 tuan dia tidur dulu...buku entah kemana :)



    nieza
    thanks nieza...suka sgt ni...nanti akak tuntut kat kak mas..hihi

    ReplyDelete
  27. Bestnya I very loike... Semoga enjoy bc buku tu sambil menikmati hidangan minum ptg eh tuan Teri terover plak hehe...

    ReplyDelete
  28. hanis
    takpe2..because beta loves tuan teri ...hihi
    hug2

    ReplyDelete
  29. hmm mnarik gak tuh...mcmn sy t.tau nih? kak, nk g korea yekkk ekkkk :P

    ReplyDelete
  30. so shy lady
    akak pun dapat tahu dari rakan2 blogger :)
    Nanti akak kasi tahu kemudian distinasi akak...biar suspen sikit...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...