Wednesday, 12 October 2011

FM dari Bangkok dan China




 Ada dua FM(fridge magnet) dari Bangkok ni.  Incik husband yang belikan waktu incik husband gi Bangkok hari tu. Kalau tak beli apa-apa pun tak pe...asal belikan FM...hihi

Tapi incik husband telah berbaik hati membeli kan ini juga. Thanks my dear..:))


Ini pula FM dari China pemberiaan Abang Zu (abang akak). 
Abang Zu ada kerja kat sana beberapa hari.
Thanks Abang Zu :))



Gambar Abang Zu kat China :-)


Coklat dan parfum ni ole-ole dari incik hasband juga.


keep smiling :D



23 comments:

  1. wah...bestnya akak dpt ole2...dua2 pun I minat buat collection....FM & perfume.

    ReplyDelete
  2. cantikkk....emm,mesti byk sgt koleksi FM & parfume akak nii kn

    ReplyDelete
  3. Salam, kalau I jadi macam you.. I pun keep smiling laaa... syoknyaa

    ReplyDelete
  4. Jeles ... byk dapat souveniers. Yg souvenier bawah FM tu brooch ke?

    ReplyDelete
  5. kasih..alhamdulillah..dapat lebih dari FM kan..murah rezeki..

    ReplyDelete
  6. bestnya... nk cikit choclate tue.. nureen suka bunga tulip ;)

    ReplyDelete
  7. bestnya kak..Ssaya pun tgh tunggu Hubby balik dari China ni..heee..

    cantik lah choker tu..eh choker ke?

    ReplyDelete
  8. woooii bestnya...dapat hadiah dr hubby..kita samalah kak suka kumpul FM hihihi lyn mula kumpul dari zaman anak dara,masa tu kerja selalu keluar negara,,hihihi penuh frige rumah mak kat kg lyn letak tapi bila kenduri kawin lyn (kita buat kat rumah jea)huhuhu habis hilang FM tu org buat souvenier..:( now kumpul balik walau dahx kerja..hihihi

    ReplyDelete
  9. banyak ole2 tu.. best2.. ^___^

    ReplyDelete
  10. Salam kak,
    Ooo peminat FM ye kak. Saya ada 2,3 sebab bukan peminat tegar.

    ReplyDelete
  11. salam kak kasih.Wah!untung HB akak dok ingat kat wifenya yg minat kumpul FM....minyak wangi pon ada gak!bestnya.
    missssssssssss youuuuuu tooooooo kakkkkkk!!

    ReplyDelete
  12. saya pon suka FM buat koleksi.. kalau kengkawan gi mana2 bagi FM utk souvenier pon jadilah..

    ReplyDelete
  13. salam alaik kak kasih,

    amboi seronoknya akak dapat byk ole-ole nih..sayangnya en husband kat akak kan..hehe mestilah kan

    ReplyDelete
  14. Salam ziarah kak.
    fridge magnet ni sgt bagus utk dibuat kenang-kenangan. tapi sesetngah org suka beli key chain sebagai tanda cenderahati.

    Rindu plak bila tgk gambar Bird’s Nest Stadium kt Beijing

    ReplyDelete
  15. pendragon
    kita serupa :))


    Ida
    tak de le banyak sangat ida..tp suka kumpul FM


    che mid
    wsalam
    bila ada yg memberi ..hati gumbira dan pasti tersenyum kan kak :)


    teratak hami
    choker + pendant hami


    acik erna
    Alhamdulillah kak


    nureen
    boleh2..dtg sini...bawa elly sekali :)


    yan
    ye yan...choker
    sure banyak souvenir dr china nanti kan :)


    lyn
    sayangnya...
    jom kita kumpul balik :)


    Lia
    bestkan bila ada yg ingat kita..Alhamdulillah :)



    hazila
    suka sebab murah dan senang...sebab kecik je :)


    azatie
    dia tahu wife dia minat FM...so senang je le dia hihi

    ReplyDelete
  16. secangkirmadumerah
    bestkan kalau ada yg kasi FM :)


    anitaare
    wsalam
    memang tak dinafikan..pemberian suami yg paling membahagiakan :)



    deliah
    berwarna warni :)



    shameer
    akak belum pernah sampai ke Beijing ni...harap2 ada rezeki ke sana :)

    ReplyDelete
  17. wahhhh...byk koleksi FM...tunjuklah koleksi yg byk2 tu.

    husband akak rajin belikan perfume kan...bertuahnya akak....

    ReplyDelete
  18. leez
    leez punya lagi banyak..akak yakin itu :))
    Kalau lah kita boleh betukar2 FM sure seronokkan, Ingat waktu kecik akak suka tukar2 stemp dgn kawan2 :)

    ReplyDelete
  19. banyaknya ole0ole dari incik husband.....beruntung badan!

    ReplyDelete
  20. kak aya
    sesekali je dpt..itpun kalau suami gi outstation.

    ReplyDelete
  21. wah bestnye dapat ole2 ye.. musti senyum sampai ke telinga....

    saya pun dah jadi minat kat fm.. so kalo kwn2 or adik beradik berjln, mesti dibelikan fm juga ha ha..

    ReplyDelete
  22. yanti
    sebenarnya kalau berjalan...ole2 paling senang dibeli adalah FM kan...sebab kecik dan hargapun berpatutan :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...