Monday, 31 October 2011

I'm Home

Assalamualaikum semua...
Rindu sangat-sangat pada blog ni ...rindu kawan-kawan dan rindu nak BW dah banyak entry kawan2 yang tertinggal ni.


Nami Island Korea


Akak sampai petang semalam setelah 6 hari bercuti ke Korea dan Vietnam.Hari ni akak cuti lagi. Nak basuh baju...kemas rumah dan nak gi  facial. Muka dah berkulat hijau dah. Banyak nak nak buat dalam masa sehari ni...tak tahu sempat ke tak.

Vietnam

Pagi2 dah gi beli ikan teringin nak makan ikan goreng dgn kicap je...hahaha macam mengandung jer kan. Apa tak nya dalam flight semalam ...akak hampir2 TERmakan B**I ...nasib baik belum.Hayaaa...Ishh3.Lansung hilang selera makan:(
Nanti cite di next N3 okay .
N3 Korea klik sini


Keep smiling :-)



39 comments:

  1. Wah pergi bercuti ke Korea ye kak? Ada jumpa celebrity ke? hehehehe....

    ReplyDelete
  2. welcam back kak....korea tu, bestnyer....ida dok sini lum sampai lg...rancangnyer sebelum balik m'sia akan jejak gak ke korea

    ReplyDelete
  3. akhirnya angan2 akak terlaksana jugak ..bestnya dpt pg nami island korea...jgn lupa upload pic byk2 ye..

    ReplyDelete
  4. selamat pulang kak! kita pun miss akak!
    ada ole ole utk kita tak? hahaha

    ReplyDelete
  5. Loaded betul akak ni. Conquer 2 negara terus .. hehehe. Tak sabar nak baca cerita pasal jalan2 akak. Sure Nami Island tgh cantik skrang ni.

    ReplyDelete
  6. welcome back kasih... n jangan lupa share gambar2 holiday tu ya...

    ReplyDelete
  7. yeah terror tak sy teka akk g korea. ngeh3x

    t.sabar tunggu cite bi ae bi ai huhuhu.... ce cite

    ReplyDelete
  8. Hazila
    dapat bergambar dgn gambar dan patung celebrity je...hihi


    Ida japan
    Thanks Ida
    dekat dah tu kan Ida..misti pergi..amin :-)


    Ucu
    InsyaAllah ucu
    akak akan upload pics share dgn kawan2 :)


    zarin
    Thanks zarin
    Misti le ada..hhihi



    teratak hami
    dua negara tak loaded hami
    kalau akak loaded akak terus gi 5 negara...hahahaha


    kak rose
    thanks kak
    InsyaAllah nanti saya upload..
    kita share sama2 pengalaman kat sana :)



    so shy lady
    tepuk3x
    betul tekaan lady...hihi
    hayaaa itu b**i arr sangat2 meloyakan . Nanti cite next n3 ye

    ReplyDelete
  9. NM02
    Boleh2..nanti kita cakap belakang tabir...:)

    Psss....FM bali satu...hihi

    ReplyDelete
  10. wah bestnya sis , nt leh share sikit tak sbb amy dan mertua plan nak pergi next year..

    ReplyDelete
  11. dah balik ye.... penat tapi happy kan.... cepat2lah gi facial.. kang takut kuar pulak selain benda hijau tu... he he hehhh

    ReplyDelete
  12. bestnya akak pergi nami island! autumn ye kt sana skrg? nnti cerita ye...rest2 dulu. tentu penat tu...

    ReplyDelete
  13. wah,beberapa hari menghilangkan diri..

    dah sampai korea rupanya..

    mesti bnyk cerita yg tersimpan yeek..
    yg bes2 tu kongsikan bersama...

    ReplyDelete
  14. korea...bestnya

    ada snap pic ala2 winter sonata tak?

    ^_________^

    ReplyDelete
  15. Amy
    InsyaAllah nanti akak share pengalaman akak di next n3 :)


    amie
    hihi..bukan sekadar hijau semua colour ada.


    pendragon
    ye autumn...nanti akak share gambar di next n3



    sal
    baru muncul kembali...rindukan blog kwn2...tak sempat nak BW semua lagi :)

    ReplyDelete
  16. Atie
    ada cuma unk simpanan pribadi semata2...malu nak upload disini :))

    ReplyDelete
  17. selamat kembali kak....

    cpt2 upload piccas ye, tak sbr nie hehehe...

    ReplyDelete
  18. pergh...korea and vietnam tu..curlasss ! :)

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah dah selamat kembalin dari bercuti..teruskan kerja mendobi..

    ReplyDelete
  20. waaaaa.... patut la lama mendiamkan diri..
    best tak kak??
    oh.. miss sungguh kat akak nih.

    ReplyDelete
  21. bestnya... akak mmg slalu g bercuti oversea.. mmg bestlah

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum,
    Selamat bertemu kembali kak, Bestnya dapat mkn angin kat oversea, sabar menanti n3 selanjutnya

    ReplyDelete
  23. oooo poi vietnam sekali,.. kan akak dah agak dah...hehe..selamat menyidai kain yo kak yo..

    ReplyDelete
  24. wah...jalan jauh.bestnya dpt p korea tu.sy baru ambik brosur korea tu.tgh berkira2 dgn travel agensi tu nk g bulan 6 thn dpn.ooo lama lagi tu..tak pelah,tgok gbr akak dulu lah...

    ada bli lebih FM ke? nk kecek satu! hihi...(tukar suka sama suka pun blh)

    ReplyDelete
  25. pi vietnam..??? kampung #2 saya...!!! pi korea..?? kampung #3 saya....!!!

    ReplyDelete
  26. Mas
    thanks mas
    nanti akak upload yer :))



    kemang
    bukannya nanti kemang juga akan ke Vietnam? Curlass :))


    Acik erna
    tu le kak...habis tempat saya jemur baju...pastu tengahari hujan pulak tu...penat je :)



    hann
    best hann...cuma kat korea tak leh shopping sakan sebab mahai :))
    miss u too :)



    nureen
    sesekali je nureen
    akak pun bukan senang nak cuti..
    balik dari cuti kerja tunggang langgang balik huhu



    watie
    thanks wattie :))
    Nanti akak cite yer



    kak anymz
    yeahhh akak betul ...meneka dgn tepat sekali...cayalah akak:)
    huhu kain saya banyak lai kak nak basuh :(



    chempaka aziz
    boleh2 nanti kita cakap kat belakang tabir ye...ada fb tak...add akak di kasihredha ye :)



    mulan
    ohh ye ke?
    akak rasa nak gi lagi ke vietnam tu le...tak puas shopping :)

    ReplyDelete
  27. welcome back akak... tak sabar nak baca entry bercuti tu.. ^__^

    ReplyDelete
  28. Lia
    thanks lia
    insyaAllah nanti akak share :)

    ReplyDelete
  29. salam winduuu kak kasih, alhamdulillah dah selamat..wahhh memang autumn in our heart la tgk pic tu..bestnyer..lum sampai lagi ke Korea tu...x sabar nk tgk pic akak:)

    ReplyDelete
  30. nieza
    salam windu jugak :))
    akak tengah cari gambar yg sesuai unk ditempek kat blog...hihi

    ReplyDelete
  31. wahh seronoknya kak kasih ke Korea....nasib baik belum makan *benda tu....

    ok la cuci la kulat2 hijau kat muka tu dulu...

    ReplyDelete
  32. kak aya
    Nauzubillah
    tak lalu mkn bila ingat peristiwa tu...wek2
    Kulat hijau masih ada sebab tak sempat gi facial pong..kain baju banyok do'oh nok kene basuh :)

    ReplyDelete
  33. kak, welcome back..

    dasyat arr sekali tour 2 negara.. walaupun penat tapi best kan kan kan.. berbaloi-baloi :D

    ReplyDelete
  34. selamat kembali ke tanah air... seronoknya berjalan2 ke negara orang.. banyak ke shopping?

    ReplyDelete
  35. yanti
    thanks yan
    kat vietnam sekejap je :)


    secangkirmadumerah
    shopping dikorea tak berapa best...hihi
    tp kat vietnam ok

    ReplyDelete
  36. masa nani gi jepon dulu memang nani request dalam flight nak makan ikan. pastu masa isi form utk book tiket pon memang mintak makanan halal.so, tak risau la.

    ReplyDelete
  37. nuwairani
    sebetulnya our travel agen dari awal2 dah inform them yg kami semua muslim..awal2nya semua ok...waktu nak balik KL diorg hidang B*** pulak.
    Lansung tak de selera makan...hampeh betui



    kemang
    memang cun kan :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...