Thursday, 6 October 2011

Stress In Just A Few Minutes




Culik dari Pakcik Google

Akak really panic semalam woo. Terus lesu ...tak de mood nak menulis.
Stress....bila tak boleh nak buka blog sendiri.
Kat situ ada tulis...blog akak dah kena remove....huhu
Nak nangis rasanya.....nasib baik tak sempat nangis.
dalam fikirannya ada macam2 terfikir waktu tu


1. Kalau blog tak leh buka selama2nya...sure rindu dendam kat blog sendiri tu.

2. Membayangkan kalau nak buat blog baru...kena mula dari awal...huhu

3. fikir nak call Zarin or Along(anak buah akak) or email kat Hann yang berada di UK nak minta tolong....uwaaaa

4. teringat tentang topik n3 Delilah tempohari Cyber hacking & thefts......jerit dalam hati...tp belum sempat gigit lappy macam gambar kat atas tu .

yang ajaibnya dalam kekalutan jiwa tu masih sempat BW...

waktu nak comment  tu le...keluar arahan supaya akak masukkan add email dan password.
dannnnn kena kasi no hp.
Bila kasi no hp...tetiba dapat sms kasi code no

bila dah masuk code iteww....barulah dapat buka blog akak semula.
Alhamdulillah.
Semput...semput

P/S you all pernah ke kena camgini? hihi


keep smiling :D



25 comments:

  1. Selamat petang Kasih,
    belum pernah lagi kena... tapi kena hati-hatilah juga kan....

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah blog akak selamat....so far x pernah kena mcm ni lagi. hopefully jgn la kena...

    ReplyDelete
  3. assalam kasih..akak dah kena minggu lepas lagi..
    macam tu jugak..mintak no.phone..
    nasib baik dah setel kan..akak tak panik sebab ssebelum tu dah ada kawan lain yang kena..jadi dah tau..

    ReplyDelete
  4. eh akak tak pernah kena lagi ni.suspen gak ni kak..lagi pun akak ni bukannya pandai sgt bab2 cyber ni..:((((
    nasib baik semua dah ok kan?

    ReplyDelete
  5. tak penah pulak kene cenggini....dan berharap agar tidak kene...adoi...maunya menangis kalo dh mcm ni.

    ReplyDelete
  6. tak pernah pulak kena mcm ni....nasib baik dapat semula ye..saya pun mesti gelabah kalau tiba2 blog saya hilang.

    ReplyDelete
  7. nasib baik tak sampai jadi macam org yang dlm gambo tu hehehehhe tension giler..

    ReplyDelete
  8. uikkk...tak pernah pun mcm ni. Takut jugak....boleh pengsan sy kak kalau kena remove.
    Penat ajer sy duk menuis bertahun2 lamanya...

    Kenapa agaknya yeaa???

    ReplyDelete
  9. alahai siannya kak...nieza lak komen kwnx2 selalu masuk spam ..selalu kena check spam jer. pelik betul..ada problem agaknya blogspot ni.

    ReplyDelete
  10. adusss... x pernah jd gini.. klau jd kat nureen suatu ari nanti nureen cr akak k.. alhamdulillah dah bleh buka ;)

    ReplyDelete
  11. Alin penah kena malware Kak Kasih..

    ReplyDelete
  12. alahai smput sib baik t.jadi lg kt sy. hrp2 t.jadi huhuhu sape punya kj gamak tu ye

    ntah sy dh bg dh ke no. hp kt blogger lupa la...kna check!

    ReplyDelete
  13. x pernah plak kena gituew
    nasib baik dah oke khen

    ReplyDelete
  14. Nasib baik tak jadi pada cikgu tie....kalau tak bukan takat semput, silap-silap mahu nangis guling-guling. Banyak masa dihabiskan utk bina blog...tau2 hilang gitu saja. Oh tidak!

    ReplyDelete
  15. kak, ramai blogger kena...dia suh update gmail kan?

    ReplyDelete
  16. sebaik tak gigit lappy smlm, klu tak ada yg tanggal gigi..:)) mmg sedih sgt2 kan bila tiba2 blog hilang.

    ReplyDelete
  17. Jangan le terjadik kat diri sendiri. Bila dah mintak no hp, lagi le seram dengar.

    ReplyDelete
  18. amie
    tetiba je...buat panik..hihi


    pendragon
    panik dik oiii
    ingat dah tak leh buka blog buat selamanya.


    acik erna
    wsalam kak
    sebelum ni, saya tak tahu kak..
    sebab tu rasa nak nangis jek



    kak anymz
    tu le kak...
    akak pun bukan pandai sgt, nak nangis jek, nasib baik tak sempat nangis lagi ...hihi


    nuwairani
    akak pun tak tahu kenapa...tetiba je...buat sedih akak jek


    kak aya
    gelabah dan sedih sgt2

    ReplyDelete
  19. ishhh...risau gak kalau kena pada ati
    harus tak keruan jadinya tak dpt
    lawat kawan2...huhu


    p/s: ganasss gak kak kasih ni ...
    ada hati nak gigit lappy ...heeee~

    ReplyDelete
  20. secangkirmadumerah
    hihi...belum lagi, nasib baik.


    leez
    akak pun tak tahu kenapa..
    bayangkan semua cerita ceriti kita hilang mcm tu aja...mau nangis guling2.


    nieza
    macam2 je kan...
    macam dah alami



    nureen
    harap tak jadi lah kan nureen..
    tension jek


    alin
    malware pun satu hal jugak kan alin...selalu mengacau jek.



    so shy lady
    akak pun tak tahu kenapa..kena kasi no hp kot



    lady ayu
    nasib baik dah ok
    kalau tak mnagis tak berair mata



    cikgutie
    sedihkan...kalau tiba2 hilang



    wahida
    akak pun tak sure
    tp bila akak kasi no hp...ok je terus....buat suspen jek kan



    delilah
    tak pasal2 kena jumpa dentist pulak kan gara2 blog hilang hihi



    teratak hami
    seram...nak nangis

    ReplyDelete
  21. atie
    hihi...gara2 blog hilang tak pasal2 kena jumpa dentist pulakkan

    ReplyDelete
  22. FM kne juga. semua kembali ok bila da update no fon. buat pengesahan baru. then oke balik... memula mmg cuak gak..

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah.. kalo idak mau saya pun rindu nak tatap blog kak kasih yg versatile and very informative ni..

    ReplyDelete
  24. yanti
    Alhamdulillah..
    malu...malu sipu2 kena puji dgn yanti..hihi...thanks

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...