Monday, 21 November 2011

FM dan Teh Sri Lanka

FM ni dari Sri Lanka...pemberian adik ipar akak yang outstation baru- baru ni ke sana. Unik FM ni kan...kereta tu timbul.. Sukee..Thank you yer.


Bukan dapat FM saja...ada teh Sri Lanka juga...perasa original (tak de dalam gambar), caramel dan peach.

                    
         Bonda bersama shahmi dan adik ma
 (anak buah akak)

Hari ni gi visit adik-adik dan bonda. Kami duk satu taman je...hik3 . Bonda kat rumah adik nor (adik bongsu akak) . Jumpa kakak akak juga di rumah adik nor .


 Anak buah akak..Little Humyra yang dah tumbuh gigi.


 Lepas tu bawa anak buah akak ni jalan-jalan di Jusco

Tiba-tiba je jadi ramai anak dan ada anak pompuan...hik3

P/S : Hidup ini penuh dengan dugaan...dan Allah menguji kita dengan cara yang berbeza. Tapi sangat yakin disebalik ujian itu ada sinarnya. Bukan senang untuk senang ...


keep smiling :)



25 comments:

  1. Amboi kak, banyak dapat teh. Sebulan punye stok. Takyah beli teh.

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak kasih...kerana dapat hadiah yang cukup seni bila dilihat.

    ReplyDelete
  3. kasih..memang bukan senang untuk jadi senang..ada bertuah ..bersyukur lah..dan kalau tidak pun..tetap bersyukur denag apa yang ada..
    kasih..comelnya..suak akak tengok.kalau le dapat pegang dan dukong..bestnya.

    ReplyDelete
  4. betol sis... bukan senang utk senang... usaha, doa & tawakkal... kena redha dgn kurniaannya.. tapi ada kala tak tertanggung perasaan sedihnya..

    ReplyDelete
  5. Selamat petang Kasih,
    unik ole-ole kereta timbul tu,
    bestnya dapat jalan ramai-ramai....

    ReplyDelete
  6. teratak hami
    dah nak habis pun hami..akak & anak akak suka teh tu :)


    cikgu tie
    kalau ada yg memberi pasti hati gembira kan :)



    acik erna
    tetap bersyukur apa yg Allah beri ...sesekali cobaan yg diberikan untuk membuat kita lebih tabah dan kuat :)


    mulan
    kesedihan itulah yg menjadi kita lebih tabah sebenarnya kan


    amie
    memang unik fm tu.



    rozita
    setiap negara ada keistimewaan masing2 kan :)

    ReplyDelete
  7. semua fm yg akak dapat cantik2..

    ReplyDelete
  8. assalam kak kasih:suka minum teh ye kak?boleh jadi org mesir...hehehe...
    hidup kak memang penuh onak durinya yang penting kena tabah hadapinya..insya Allah..pasti akan gembira akhirnya...

    ReplyDelete
  9. seronok di kelilingi anak-anak manja tuh..keletah mereka membuat kita tak kering gusi..

    tapi..susah sikit klu nak bawa jalan2 mesti ada beberapa org dewasa ikut,baru ok..klu tak, pening...hik2

    ReplyDelete
  10. teringin nk rasa teh dr sri lanka..kat sini asyik minum teh boh jer..hehe


    bui dtg follow yer
    salam perkenalan..*_*

    ReplyDelete
  11. ucu
    akak mmg hobby mengumpul fm...kalau ada yg kasi fm...sukaaa sgt :)



    ummi khalish
    bila difikir2...org lain lagi susah....bersyukur sgt apa yg Allah dah bagi :)




    sal
    ada 4 org jaga...kira ok lah kan :)



    bui
    thanks follow akak
    jom kesini kita ngeteh :)

    ReplyDelete
  12. ujian kadang2 membantu kiter terus ke hadapan dan sentiasa redha dengan segala ketentuanNya..chayokkk!

    ReplyDelete
  13. Salam Kasihredha,

    Syukur alhamdulillah,pasai kita mempunyai adik beradik yang ramai dan jugak penyayang...dapat hadiah dari seseorang ni,menandakan ingatan dia kat kita...

    Unik hadiah kereta tu kan...Kasih..?

    ReplyDelete
  14. chalk
    thankssss
    huhu


    Kak Ros
    wsalam..
    itu bestnya ada adik beradik ramai kan kak :))

    ReplyDelete
  15. Mana gambar ibu??? nak sgt tgk muka ibu dia.. :)

    ReplyDelete
  16. apa rs dia kak? :D
    oloh dpt fm lg...cantik plak tu. rs cmburu tiba2

    ReplyDelete
  17. cantik FM tu kan. tpi kalau jatuh sayangnye. hihi.. saya punya FM oversea dulu2 byk beli yg batu, kalau jatuh mesti sompek. anak2 smpai tangannya buat main. tunggu balik msia betul2 baru boleh susun lagi. lepas ni cari fm yg getah je senang. :D

    ReplyDelete
  18. seronok adik beradik tinggal
    berdekatan

    ati ni semuanya jauh2 belaka

    ReplyDelete
  19. alamakk..lain dari lain lah kak..cantikk..

    sama ke harga dilmah tu dgn kat mesia ni..

    ReplyDelete
  20. mrsharis
    hihi..mak dia pemalu :))


    so shy lady
    rasa perisa peach dan caramel.
    Bila dpt fm...senyum sampai ke telinga :))



    asmara
    akak punya pun byk yg dah chip off dan ada juga yg dah hancur...sayangkan.
    Ada tu...akak gam guna gam gajah :)



    atie
    senang kalau ada apa2 atie...sekejap je dah sampai :)



    yan
    akak pun suka fm ni..lain dr yg lain:)
    Ttg harga tu tak sure le yan.

    ReplyDelete
  21. FM pun dpt Fm gak baru2 ni.. FM dari korea.. hehee..

    akak kasih.. teh sri lanka tu sodap tak?

    ReplyDelete
  22. fatin
    teh tu sedap...anak2 akak suka. Dah nak habis dah...hihi
    bestnya dpt fm korea :)

    ReplyDelete
  23. chomelnya fm tu kak.. wah dah bertambah collection ye.. tgk packaging teh pun dah terliur.. best..

    ReplyDelete
  24. yanti
    suka sgt mengumpul fm ni...tp ok lah kan...harga pun x mahal sgt, pastu ringan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...