Friday, 2 December 2011

Apam Polkadot

 Apam polkadot ni pemberian customer  atau client atau sewaktu dengannya. Thank you ye. 

 Bawa balik rumah...minum dengan nescafe 0..


yang pink berintikan kacang merah dan yang hijau berinti kaya.

P/S Allah tahu yang terbaik untuk kita....setiap ujian ada hikmah di sebaliknya. Dan mulai sedar akan hikmah yang Allah tunjukkan.  Allah ternyata ingin memberi yang lebih baik dari sebelumnya.Terimakasih pada incik husband yang sentiasa ada disisi waktu kesusahan...Adik Nor yang turut membantu...Aqi yang berkorban waktu cutinya untuk menolong umminya dan Bonda yang selalu mendoakan yang terbaik . 

keep smiling :D


28 comments:

  1. comeynya apam tu...colour yg sgt2 menarik

    ReplyDelete
  2. Comel dan nampak gebu apam tu kak.

    Alhamdulillah, akak bertuah dikelilingi oleh insan insan yang sangat menyayangi akak.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum wbt...
    akak sibuk close ac ke...tengok sejak akhir2 ni jarang berbw

    ReplyDelete
  4. cerita pasal apam..tiba pulak teringin nk makan apam tepung beras.. :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Kak Kasih,
    Cantik2 apam dot2 tu, mug pun cantik juga. Tersentuh hati ni bila membaca rangkap terakhir......sesungguhnya setiap kejadian pasti ada hikmahnya

    ReplyDelete
  6. Salam Kasihredha,

    Amboi comel2nya apam tu,tengok sayang la pulak nak makan....

    ReplyDelete
  7. kenapa kak?? apa2 pon zaila doakan moga akak di bawah lindungan Allah selalu;)

    ReplyDelete
  8. baiknya kucing tu... tengok je, kuis sikit pon tak...

    ReplyDelete
  9. kak, bile nengok ke apam polkadot ni mula la hati meronta nak cuba, tapi macam x kuat semangat aje lagi, takot kembang

    ReplyDelete
  10. salam kak..bui review blog akak sebagai follower bertuah..jom singgah

    ReplyDelete
  11. Sedapnyer apam polkadot tu
    Rezeki jgn di tolak khen

    ReplyDelete
  12. sedapkan apam polkadot..
    tahan lebih lama ..
    sesuai makan waktu pagi atau petang..

    kali ni lagunya sedikit pilu Kee...
    Setiap yg berlaku tidak sia2..ada rahmat disebaliknya..hikmahnya dirasakan apb kita telah melaluinya yee..moga happy..happy selalu..

    ReplyDelete
  13. cantik lembut gebu apam polkadot tu Kasih,
    inilah namanya hidup Kasih, ada masa suka,ada masa duka, sebenarnya ramai yang ambil berat tentang kita...yang ada di sekeliling hidup kita.

    ReplyDelete
  14. assalam kasih..betul..allah tau apa yang terbaik..apa pun yang kasih sedang hadapi..semoga semuanya dipermudahkan..

    ReplyDelete
  15. ngape sis..?? take care ya.. moga dijauhkan dari segala dugaan..

    kita sentiasa diduga dgn berbagai rupa, berlainan antara kita..

    ReplyDelete
  16. Pretty ryna
    apam pemberian :)
    sedap...ada inti kacang merah dan kaya :)


    chalk
    Alhamdulillah :)



    rozita
    orang2 yang menjadi tulang belakang...susah senang bersama..Alhamdulillah.



    ucu
    wsalam
    agak kepenatan dan memerlukan rehat yg cukup :)



    Qhaifa Nur
    kalau buat lagi best kan :)



    sue
    kalau di terengganu ada apam berkuah...pernah makan tak?



    wattie
    ye...akak yakin pasti ada hikmahnya...walaupun berat terpaksa di hadapi...itu lah kehidupan.



    ros
    walaupun cantik, tp dah habis saya makan kak ...sebab sedap :)



    zaila
    amin
    thanks zaila



    mawar
    amat yakin tentang itu
    semoga akan lebih baik lagi unk masa akan dtg :)



    sudipvssenduk
    hihi memang dah di asuh supaya duk diam2 hihi



    cheq sue
    hihi...apam yg kembang atau takut badan kembang cheq su?



    Bui
    thanks bui
    akak dah tengok...sukeee



    Lady ayu
    betul tu...rezeki di pagi hari :)



    sal
    amin
    thanks doanya...terharu



    amie
    saat2 begini perlukan bahu untuk di sandarkan...agar kurang beban di hati.



    Acik erna
    amin
    thanks kak...semoga di permudahakan segala urusan.


    mulan
    thanks mulan
    betul tu ...kita diuji dgn cara berbeza agar lebih kuat

    ReplyDelete
  17. semoga lebih kuat dn tabah dgn ujian Allah....

    ReplyDelete
  18. salam kenal.. jemput singgah blog hamba (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca pengalaman hamba kembara ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  19. gebu apam polkadot tu... yum..yum..

    ReplyDelete
  20. betul tu sis.. Allah Maha Mengetahui segalanya..

    and i x penah merasa apam polkadot..tinginnnn sgt:)

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah...Allah menguji hambaNya mengikut kemampuan setiap hambanNya

    ReplyDelete
  22. Leez
    Amin YRA
    Thanks leez


    jhazkitaro
    akak dah lama follow blog jhazkitaro :)
    thanks sudi singgah sini.




    Lia
    akak dah lama x leh nak masuk blog lia...sebab ada virus malware



    maya
    nanti suatu hari pasti dapat rasa...InsyaAllah



    Aya
    Allah maha mengetahui dan menyayangi hamba nya

    ReplyDelete
  23. Dah lamanya tak buat apam. Lembut jer tengok color apam tu.

    Setiap dugaan ada hikmah di sebaliknya .

    ReplyDelete
  24. nampak best aje apam tu.. siap ada inti lagi.. tak pernah rasa kak (teringin sambil telan air liur):D

    ReplyDelete
  25. yanti
    ok le...rasa dia
    ini pun pemberian org yan :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...