Thursday, 5 January 2012

Rezeki Awal Tahun



 Pewangi ruangan ni sepupu akak yang kasi ..sepulang dari Mekah.Kami baru jumpa walaupun dia dah lama balik.
Selain itu ada juga kurma ,kekacang dan wangian untuk incik husband.
Thanks Elly & Arin.

 Ini pula hadiah dari Abang Zu & Kak Pah yang baru pulang bercuti dari Singapura.

 Ini dari incik husband yang baru balik dari outstation...



 Ohhhh...buku masakan ni akak terima pada 3.1.12 sepulang dari kerja....sangat gumbira sebab ianya dari teman blogger nunnnn jauh di Perth...Thanks LG...sangat2 suka dapat buku ni.Terharu juga.


 Dan ini juga dari LG....cantikkan keychain tu


dan akak sanga-sangat like (tak de butang like nak tekan) this tea bag plate...tempat uncang teh ni sangat cute.
LG macam tau2 aje akak penggemar kopi ...dan nescafe ni memang yummy.
Banyaknya LG kasi gift kat akak...bila pula le akak boleh kasi gift kat LG...
InsyaAllah suatu hari...mana tau one day akak ke Perth...Perrrgghh tak habis2 verangan.
Thanksssssssss LG...hug3


dan ini memang anugerah Allah...huhu...nak nangis tau bila tumb drive ni  akak jumpa semula pada 1.1.12...saat akak kemas almari. Tetiba je case merah tu jatuh bergolek kat depan akak.. dah hilang dari pandangan selama setahun. Akak ingat dah hilang kat tengah hutan Taman Negara.Akak dah cari merata-rata before this. Dalam case tu ada 3 tumb drive yang berisi gambar yg akak ambik bertahun2 lamanya.
Alhamdulillah.




keep smiling :-D
Pssttt jika Ezani juara Master Chef Malaysia...akan berkurang le sorang lagi dentist kat Malaysia ni kan...
keep smiling Ezani....chayokkkk2. 




29 comments:

  1. Salam kak kasih..selamat thn baru...seronoknya lyn tgk akak..awal thn dimurahkan rezeki,mudah2an akan bertambah lg rezeki sepanjang 2012 ya kak..Aminnn

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt gift....mmg rezeki thn bru knnn

    ReplyDelete
  3. tahniah kak dapat byk hadiah tu..:)

    ReplyDelete
  4. bestnya kak kasih dapat banyak hadiah dar obersea semuanya plak tu...jelesnya....

    ReplyDelete
  5. Akakkkk bestnya...murah rezeki akk awal2 tahun ni.

    Btw..lia dh tau sapa menang masterchef tu..

    ReplyDelete
  6. Uihhh..jeles tengok akak dapat banyak gifts..hehehe..rezeki ya kak. Yeahh..saya memang support ezani untuk juara masterchef

    ReplyDelete
  7. Salam kak

    Sebagai orang baru sebenarnya saya malew tak follow akak dulu...akak tentu seorang yang mesra dan rendah hati...terimakasih kerana sudi menziarahi.

    ReplyDelete
  8. ai miss you too lah kak kasih kusayang..hehe.di sebabkan akak baru balik kan akak dapatlah ckp cina sikit2..wo ai ni..hahaha.
    ralat tau..kitorang tak dpt mkn kat kedai abdullah tu..beijing lu pun tak sempat pegi...tapi mmg masuk nama lagi utk nxt trip..jom kita pi sama2 kak..mesti best kan?..kali ni mmg tujuan pegi tu utk shopping..nak survey2 harga..

    eh byk nya dpt gift..bak lah satu

    ReplyDelete
  9. bestnya jd akak! sy plak byk btul ujian mnjlang thn baru
    1. dianiaya someone (settled - siap bw polis)
    2. bil air rm71 spatutnya rm18 (settled)
    3. bil elek rm150 spatutnya rm69 (settled)
    4.quit rent rm300+ pdhal mn ada hutang every year byr (blum settle)
    5. msih blum dpt amik kunci rmh baru coz klembaban bank


    sabar..mungkin saya ptut lbih byk bsdekah

    ReplyDelete
  10. memang rezeki awal tahun!!

    best kalau ada ramai kawan yang bermurah hati ni..hehehe

    ReplyDelete
  11. kalo tumpang loike juga dapat x plate tue??? hahahaha....comeyyyy suka la

    ReplyDelete
  12. kak kasih dentist ke??? wah boleh lah pgi clinic akak nnti. :)

    ReplyDelete
  13. Rezeki jgn ditolak. Saya nak ikut gie Perth :-)

    ReplyDelete
  14. wah! ada buku kek..pasni boleh berkongsi resepi lah..hihihi

    ReplyDelete
  15. wahh! murahnya rezeki di awal tahun!

    ReplyDelete
  16. wah akak, seronok dpt hadiah..alhamdulillah...rezeki awal tahun!

    ReplyDelete
  17. semua cantik la akak.. jelesnya.. :)
    suka bau percuma jadore tue..

    ezani msk slalu sedap kan :)

    ReplyDelete
  18. seronoknya dapat souvenier dari org yg mengingati kita ya walau kemana pun mereka pergi huhuhu...

    saya suka dgn buku masakan itu...

    ReplyDelete
  19. wah..rezeki banyak tu :)

    LG tu blogger mat saleh ke kak :)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah rezeki... bestnya dpt perfume! romantika d amore gituuu

    ReplyDelete
  21. murah rezki awal tahun ..
    mudah2an berterusan..amin..

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah... moga sentiasa dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  23. bestnya! bertambah motivasi di awal tahun ye...

    ReplyDelete
  24. You are welcome Kak Kasih. Thanks to you sbb sudi comment kat blog I hari2. Buat saya seronok ber'celoteh' dgn akak :-)

    ReplyDelete
  25. lyn
    wsalam...amin yra
    selamat thn baru juga unk lyn :)


    leez
    Alhamdulillah :)


    nieza
    bila dapat hadiah rasa gumbira sangatkan :)


    aida
    Alhamdulillah..akak menghargai sangat apa yg diberi..suka :)



    cikpuanhalia
    ye ke...takkk aciii..hihi
    tp akak takmo tahu sebab nak kasi suspen..hihi..dua2 akak suka :)


    rozita
    akak pula dua2 pun suka...camna nih..hihi



    farid
    thanks juga sudi singgah disini:)



    kak anymz
    wo ai ni too...hihi
    kak nanti kita gi soping kat sana sama2 ye...jommm



    so shy lady
    akak pula diberi cobaan oleh Allah penghujung thn 2011...mcm2 hal terjadi...mungkin sekarang Allah memberi pula :)



    zaila
    ye...dikelilingi oleh org2 yg baik dan pemurah Alhamdulillah :)



    lady ayu
    sib baik tak de butang like...hihi
    piring tu memang comey


    Anggerik berduri
    akak hanyalah seorang peminat master chef malaysia...peminat ezani :)
    Tp wahidan pun akak minat gak...camana ni?? hihi



    teratak hami
    jommmm kita buat rombongan ke perth :)




    Angge

    ReplyDelete
  26. sue
    sungguh suka dpt buku tu..insyaallah nanti kalau akak buat kek...akak kasi resepi :)


    sudipVSsenduk
    Alhamdulillah.. semoga akan dtg juga dimurahkan rezeki :)



    pendragon
    Alhamdulillah...kena byk sedekah lagi ni..agar murah rezeki (salah satu impian...ingin bersedekah semampunya..amin)



    nureen
    incik hb suka beli wangi2an..akak suka kalau dia gi outstation..hihi (padahal sedih)



    secangkirmadumerah
    buku ni sungguh best...gambar pun cantik



    Atie
    LG tu tinggal di perth ...org melayu tp suaminya org australia :)



    hanis
    pakcik tu yg romantik selalu...makcik ni tak gitu romantik hihi



    sal
    thanks sal
    amin



    mulan
    amin
    semoga mulan juga :)



    amie
    ye tu amie...motivasi diri :)

    ReplyDelete
  27. Lemongrass
    seronok membaca blog LG sebetulnya...lain dari yg lain.
    Thanksss

    ReplyDelete
  28. alhamdulillah, awal2 tahun lg dah murah rezeki, insyaAllah berterusan hendaknya ye kak..

    tapi nak bagitau jugak... jeles pun ada tgk org dpt gift hik hik..

    ReplyDelete
  29. yanti
    amin yra
    semoga yanti juga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...