Wednesday, 22 February 2012

WW : First Flower



Bunga pertama (ros) yang sudah di framekan ....Ogos 1989...23 tahun yang lalu.





keep smiling :D

ini pula bunga di halaman 




27 comments:

  1. Salam Kasihredha,

    Dah 23 tahun tuuu...masih dok simpan elok lagi ni....Mesti bunga ni bunga yang paling istimewa sangat ni kan... siap boh frame lagi...he.he.he...

    ReplyDelete
  2. salam k.kasih.Bunga apa yg akak framekan tu?Bunga yg merah tu..cantiknyaaaaa!!

    ReplyDelete
  3. Salam Yong, tu dia sampa sekarang ada. Surat cinta pertama ada lagi?

    ReplyDelete
  4. assalam kasih..masih simpan? nostalgia tu.

    ReplyDelete
  5. haaaa.. ni mesti first flower dari si dia.. hehee...

    masa study dulu selalu simpan bunga & daun dalam buku.. keringkan.. pastu buat book mark.. esp daun setawar, pastu tumbuh akar2 kat daun tu..

    ReplyDelete
  6. Kalau pandai menjaga, yang layu pun kelihatan indah juga. :)

    ReplyDelete
  7. rajennya akak ,dulu saya selaluletak dalam buku ,lepas tu lupa heheheh

    ReplyDelete
  8. wow! msti ros dr pmberian cik abe neh...romantica d amor...


    dpt byngkn k indhn halamn rmh akk tu ;D

    ReplyDelete
  9. bunga dari cik abang masa zaman dulu2 ke? hehe ... Kreatif sungguh !!!

    ReplyDelete
  10. Bagus jugak bila dah diframekan. Kekal gitu...

    ReplyDelete
  11. ini bunga ros pertama suami bagi ke kak?wah, romantiknya ;-D

    ReplyDelete
  12. bunga dan wanita tak dpat dipisahkan... saya pun suka bunga..

    ReplyDelete
  13. lamamya simpan kak..almost suku umo saya ni..sure sgt special ni hehehe

    ReplyDelete
  14. First flower yg husband kasi ke?

    ReplyDelete
  15. salam
    nak buang word verification tu
    pi kat dashboard->setting->comments
    kat Show word verification for comments? klik kat 'NO'..senang,kan...

    ReplyDelete
  16. mak aiii... usia dia.. nureennya 1st flower ntah mana lempar.. terkubur sudahhh

    ReplyDelete
  17. cantik lagi bunga tu..wlupun dah berusia...kenangan manis waktu muda belia, kan..

    ReplyDelete
  18. Syahdunyaaa! Saya suka nostalgia gini!

    Tahun 89 tu saya ambik SPM, hehe..

    ReplyDelete
  19. Salam,
    Nostalgia musim lalu.......
    Cantik bunga rose tu

    ReplyDelete
  20. sungguh nostalgic! sama dengan umur anak sulung saya..

    ReplyDelete
  21. Mak oi lamanya.. mesti speselkan? :D

    ReplyDelete
  22. Ros
    wsalam..ww
    hihi
    :))


    azatiesayang
    wsalam...ww
    bunga ros
    :))


    moh kembara
    ww...biarlah rahsia..hihi
    :))


    mawar
    ww..hihihihihihihi
    :))


    acik erna
    wsalam
    ww..masih simpan kak
    :))



    mulan
    ww..tepat sekali
    :))


    kakcik
    ww..cinta x layu kak
    :))


    chikmimi
    ww..rajin sebab sayang
    :))


    SSL
    ww..tepat sekali
    :))


    teratak hami
    ww..macamna tau? hihi
    :))


    rozita
    ww..ye betul tu
    :))


    ladysirna
    ww..hihi..betul2
    :))


    scgkirmadumerah
    ww..kita serupa
    :))


    Gjade
    ww..tua dah akak..hihi
    :))


    kamsiah
    ww..ye betul2
    :))
    tq infonya...hug2


    pendragon
    ww..syyy..ye ye
    :))


    whitecappuccino
    ww..dah besar anak ye
    :))


    nureen
    ww..sayangnya
    :))


    Sal
    ww...syyyyy
    :))


    dinas
    ww..akak dah tua..uwaaa
    :))


    wattie
    ww..thanks
    :))


    bulat
    ww..lomantik gaya lama
    :))


    dekda
    ww..sgt specialll
    :))











    Moh Kembara
    ww...:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...