Thursday, 15 March 2012

Malu nya


Abang anak akak ada beli untuk akak pendant dari Egypt waktu balik cuti hari tu. Akak cuba le pakai. Pastu keluar breakfast…tengok kedai gunting rambut bukak…terus terjah gunting rambut. Waktu tengah syok gunting rambut, akak baru perasan bila tengok kat cermin yang tanda / label kat rantai tu masih ada you!!!

Cepat-cepat akak tarik keluar dan letak dalam handbag.Dan terus buat muka seselamba mungkin. Malu wehhh. Tak sangka pulak gi gunting rambut time tu..tak dirancang….kalau dalam tudung takde le nampak label tu kan kan..…haippp
Nasib baik adik yang potong rambut tu buat tak tau jer…malu-malu.


keep smiling :D
 Sg. Lui









33 comments:

  1. Boleh bayangkan ketebalan malu tu kak kasih...tapi sib baik cepat cepat buat muka selamba ajer kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. keselambaan itu telah menyelamatkan akak...hihi

      Delete
  2. Biar adik gunting tu tahu, pendant ni dari Egypt .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. demi menghargai pemberian anakanda...sampai tak sempat buang label...huhu

      Delete
  3. cantik pendant tu kak.... hehehe malu sekejap

    ReplyDelete
  4. kihkihkih...label harga ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik bukan label harga...ohhh tidakkkk

      Delete
  5. Label menunjukkan yang loket itu masih baru. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu
      sungguh tidak sanggup unk dikenang

      Delete
  6. He he he harap2 perasan sendirilah ye Kasih, agaknya adik gunting rambut tu tak nampak kot...buat tak tau ajelah ye....:)

    ReplyDelete
  7. hehee..ini kes excited lah ni..sampai lupa nak tanggalkan tag tew..merah tak muka akak kasih?
    kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau akak putih sure dah merah padam
      tapi kulit akak tidak putih
      mungkin biru kot time tu...hihi

      Delete
  8. Takpe kak, kalau tidak org tak tau itu barang baru. hehehehe....

    ReplyDelete
  9. hehe...tak perasan,kan...
    apa2 pun wahnampak cantik..

    ReplyDelete
  10. confirm jadi bual bicara terhangat dkt saloon tu lepas u melangkah keluar.. hehehe

    ReplyDelete
  11. assalam kasih..ada masa memnag macam tu..kita terleka je..tapi rasa malunya mahu seminggu tak hilang kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak
      dah lebih seminggu
      tapi bila ingat, masih lagi malu

      Delete
  12. Salam Yong,

    Ada tanda rega tak? He heh!

    ReplyDelete
  13. ala kak takyah la malu2 entah2 budak tu tak nampak hehe... sg lui..teringat lagu aizat...

    ReplyDelete
  14. heheh...adik yg gunting rambut tu mesti ckp dlm hati "takpe kak, saya faham.. excited kan mende baru, mesti tak sesabo nak pakai..ihiks:)"

    ReplyDelete
  15. hik hik seb baik pandai cover line :D

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. kalau ye pong baru..
      buang le lebel tu sebelum pakai yer mokcik...hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...