Thursday, 8 March 2012

Mail, FM and Gift



Bahagia sungguh menerima beberapa pemberian dari teman-teman ini.Akak cerita dari yang terkini yer.


Ok...mail ni yang terbaru akak terima dari Mieza nunnnn jauh di New Zealand sana. Dah lama tak dapat surat dari oversea ni. Yang paling menggembirakan hati sebab ada setem New Zealand. I likeeeee :))

Mieza kasi gambar yang Mieza snap sendiri...sungguh cantik dan ada surat di dalamnya. Terharu akak membacanya. Semoga persahabatan kita berkekalan..InsyaAllah.


Mieza kan suka ambik gambar mailbox....so ini untuk tatapan mieza...mailbox rumah akak yang tak berapa nak comey ini..hihi

FM ni dari Leez blogger yang suka melancong tu. 
Leez baru balik dari Indonesia dan ketika ni Leez sedang berada di Mekah mengerjakan umrah.
Semoga Leez mendapat umrah yang di terima oleh NYA ...amin.

Ini pun dari Leez juga....keychain dari Medan.
Thanksss Leez

Kelendar...planner dan gantungan yang  tertulis
'Welcome to our smoke free home' ini pemberian dari pengantin baru Illa.
Thanksss Illa...gantungan tu akak gantung kat ruang tamu akak :)

Ini pula dari Chempaka...FM Melaka dan Shanghai...
sukaaaa :))


FM Dubai  ni pun Chempaka yang kasi.
Thaksssss Chempaka :))

Ini pemberian Kak Mawar...cantikkan.
Kak Mawar beli ketika outstation ke Sabah...




keychain ni pun dari kak mawar dan FM kat bawah tu semua dari Kak Mawar






Thanks kak mawar dan teman-teman semua....suka sangat .



keep smiling :D
 salam untuk reader dari Hartlepool UK...
thanks kerana sudi singgah di blog ini as a silent reader :)







49 comments:

  1. Bestnya dari souvenirs dari rakan bloggers. Bertuah sungguh kak kasih. Cantik la mailbox rumah akak tu...sukaaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...semoga persahabatan berkekalan

      Delete
  2. Seronoknya kak.. nak sikittt..hee

    ReplyDelete
  3. wah!! bestnya dapat semua benda2 ni!!

    ReplyDelete
  4. waahhh... bestnya dapat hadiah macam2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..yg penting persahabatan :)

      Delete
  5. Hi kak...
    nnt sy upload pasal amani plak ye. Sbnrnya mas ada update pasal amani cuma akk dah lama x jengah rumah mas ngeeee...

    Betsnya tgk hadiah2 yg akk dapat tu. Murah rezeki akk. Sy pun suka FM! hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. misti akak ter miss n3 yg lepas ni :))

      Delete
  6. Bestnya kawan2 yg baik hati. Moga persahabatn terus berkekalan ya kak. InsyaAllah..
    *haah la sy pun tiap hari ada dtg dr Hartlepoll. Wonder jugak, teringin nk kenal. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah semoga persahabatan akan berkekalan.

      tu le ingin sgt tahu sapa dia silent reader dari hartlepoll ni kan :)

      Delete
  7. best2... mcm2 gambar ade :)

    ReplyDelete
  8. Bestnya ... bila nampak souvenier dari Medan, tetiba teringat FM yg saya beli kat Medan. Entah mana letaknya ??

    ReplyDelete
  9. wahhh best nyerr... nak jgk hehhee

    ReplyDelete
  10. Wah...byk akak dpt hadiah. Boleh tambah koleksi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak memang suka kumpul fm ni pendragon :)

      Delete
  11. wah murah sungguh rezeki akak yer...

    ReplyDelete
  12. Salam kasihredha,

    wahhh...macam2 hadiah yang diterima ya.....rezeki tu...dan tanda ingatan jugak kan kasihredha.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanda ingatan tu yg penting kan kak

      Delete
  13. ermmm...bestnya dpt pezen camni...baik sungguh depa ni...

    ReplyDelete
  14. amboi...byknya hadiah yg akak dapat...

    jeles tgk FM Dubai tu, sbb saya takde lagi...huhu...

    ReplyDelete
  15. Beruntung badan dapat banyak cenderahati..

    Dewa sakti melayang ke Daik,
    Hendak mencari Dewa Jaruga,
    Kalau ada budi yang baik;
    Sampai ke mati orang tak lupa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada kawan yg mengingati

      Delete
  16. Salam Yong,
    Eeeeee sukanyer tengok!

    ReplyDelete
  17. Waaa beshnya.. sy tak pernah dpt poskad.. tp ada org janjikan poskad (Tak lama itu budak nak gi travel)... kita tunggu dan lihat je la keke.

    Aiii mana la dia jumpa FM unta comey tu.. jenuh sy cari tak jumpa huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. unta tu kena cari kat dubai dekda :)
      harap nanti dekda dpt poskad dari kawan dekda tu

      Delete
  18. Assalamualaikum kak Kasihredha,

    Alhamdullilah, alhamdullilah, alhmadullilah. Saya senyum lebar tanpa kata-kata.

    Semuanya dari Allah, tiada satu dari saya. Semoga kak Kasihredha dan keluarga sentiasa dalam rahmat dan redha Allah. Akak, cantiknya your post box number, I heart you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussallam
      amin YRA...ribuan terima kasih unk mieza...semoga persahabatan akan kekal selamanya.

      Delete
  19. bestnya dapat hadiah dari teman2..errrr akak tak nak bg hadiah kat saya juga ke?? hehehe :P

    ReplyDelete
  20. eheheh saya cari kat dubai la haritu.. yg sy jumpa jenis getah & yg biasa2 jah :P

    Ada la yg comel kat ibn batutta mall tp mahal terlampau plak kekeke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat sana memang mahalkan bila tukar ke duit kita

      Delete
  21. kak kasihhhhhh
    hehe windu ar... lama illa tak bukak blog..
    tunggu kat tepi mailbox ek.. coming soon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. winduuuu jugak
      mana pergi lama menghilang?

      senyum dah sampai telinga ni dah illa
      thanks

      Delete
  22. wah! bestnya akak!!!

    p/s : akak, mcm mana nak buat komen yg boleh reply tu ye? boleh ajar sue tak? sue duk godek-godek dari dulu but still x jadi..nampak nau buta IT..hikhikhik..

    thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue..pergi kat setting
      pastu klik di posts and comments
      pastu ada comment location...sue klik Embedded

      nanti cuba ye :))

      Delete
  23. salam kak,

    tq kak. baru ni saya g spore.tmpt sama mcm akak pergi jugak hari tu.ada beli fm uss dn spore.tapi akak dah beli kan.tu lah nak tukar mana lagi ye..hihi..akak ni dh mereta berjalan.rasa kecil nak tukar ngan akak.fm korea akak dah ada?

    ke,kalau ada kwn2 kat blog akak ni yg punyer minat yg sama kumpul dan tukar fm,blh lah kita main tukar2 kat sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      fm korea akak dah ada.
      Nanti akak tengok stok akak(hihi)
      kalau ada yg chempaka yg belum ada akak bagitau :)

      Delete
  24. akak sayang...baru lah saya baca entry ni. heheheh tersenyum saya tgk FM tu. alhamdulillah dah selamat sampai. Thanks akak bgtau saya pasal entry ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...