Friday, 27 April 2012

Bertambah lagi Umur



gambar hiasan 

Bukan bertambah berat badan (walaupun ye...tapi tak nak ngaku)...tapi bertambah setahun lagi umur. Bererti makin berkurang le setahun umur akak ni yer.



Pemberian kakak tercinta sehari sebelum birthday...menjadikan Kak Ma orang yang pertama wish.
Dan diikuti sekeping nota dari teman lama...dan my staff pun konon-kononnya nak jadi org pertama wish.
Semuanya sangat membahagiakan...senyum sampai ke telinga.




Balik rumah...buka fridge. Mula-mula tak syak apa2 tapi bila tengok cheese dan yogurt dah berubah tempat .....hahahahaha.



di sebalik itu semua...ada kek ni.
tapi akak pura-pura tak tahu je...hihihi
supaya mereka (pokcik dan adik) merasa berjaya buat surprise unk akak. Nak tengok apa yang bakal dilakukan :-)



Bersyukur sangat...kerana dikelilingi oleh suami dan anak-anak yang menyayangi diri ini (perasannya saya).
Adik beradik (family) yang sentiasa di sisi di saat susah dan senang.
Bonda yang selalu mendoakan.
Teman-teman yang baik
dan tak lupa pada staff yang selalu memberi kerjasama yang baik, tanpa mereka siapalah saya ini.
Terimakasih Ya Allah untuk semuanya.



keep smiling :D
jemput minum :)










66 comments:

  1. Amboi nak buat2 seperais tu.
    So apa reaction dorg?
    Percaya ke tak akak betul2 ter'seprais' @ kantoi buat2 seprais? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...ok le
      mokcik buat2 le terkejut...hihi

      Delete
  2. Happy b'day Kak....Wah...Seronok dpt hadiaj dr Kakak serta surprise dr cik abe & adik. Semoga akak sentiasa dilindungi Allah!

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi..
    moga panjang umur,murah rezki
    kehidupan sejahtera, dirahmati dan diberkati..amin

    ReplyDelete
  4. Happy birthday kak Kasih ku sayang.. Semoga akan sentiasa dirahmati Allah selalu dan bahagia selalu disamping family tersayang..amin:)

    kita berkongsi bln kelahiran yg sama la kak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nieza...Amin YRA
      nanti boleh makan2 sama2 :)

      Delete
  5. Padai pokcik dan adik buat plan untuk surprisekan mokcik...tapi sayangnya tak menjadi sangat ye!


    selamat menyambut ulangtahun kelahiran untuk kak kasih, semoga bertambah-tambah sihat, maju jaya, bahagia, diberkatiNya....

    semoga dapat jumpa muka dengan Kak Kasih yang selalu tutup muka he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Aya...Amin YRA
      Tiap tahun ada je surprise yg diaorg buat..dah dpt agak dah...hihi
      InsyaAllah...teringin nak jumpa Aya...tp kena tutup muka juga lah...hihi

      Delete
  6. salam kr
    happy bthday jgk dari zila,smoga sentiasa ceria..diberi kesihatan yang baik..dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki..aminnn..nak sikit kek tue..he hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Zila...Amin YRA
      Jommmm...kek masih banyak sebab cuma kami bertiga saja kat rumah :)

      Delete
  7. happy besday...semoga pjg umo dan dimurahkan rezki...serta semoga diberi kesihatan yg baik dan berbahagia disamping keluarga tercinta...

    ReplyDelete
  8. Happy birthday kak kasih. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah, dan berbahagia dikelilingi orang2 yang menyayangi dan disayangi.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Yong,
    Alaaa jemput minum teh jer ke?
    Anyway, Selamat Ulang Tahun ke 21 dgn ucapan Semoga diberkati hidupmu sekeluarga...Amiiinnn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam kak
      Thanks kak...Amin YRA
      Sayanggg akak sebab dah memudakan saya...kalau kali 2 pun..tak cukup lagi..kena tambah lagi kak..hihi

      Delete
  10. hav fun today kak,
    semoga ALLAH rahmati akak sekeluarga dlm apa jua perkara..

    untunglah ada banyak surprises utk akak..
    menunjukkan ramai yg ambil berat..
    ramai yg sayang..
    hepy b'day!!!

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday kak KasihRedha, moga sentiasa ceria dan bahagia bersama family.

    ReplyDelete
  12. salam kak

    masuk umah pagar berdaun
    kasut diletak di ruang tamu
    Selamat mnyambut ulang tahun
    moga kebahagiaan dilimpahkan kepada mu!

    happy sokmo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam SSL

      kasut akak baru hilang tiba2 dapat pantun kasut pulak...hihi
      suka pantun tu...TQ TQ
      TQ juga for doa aminYRA

      Delete
  13. Salam kasih,

    selamat hari lahir, muga dipanjangkan umur, murah rezki, diberi kesihatan yg baik olehNya dan bahagia disamping orang2 yg disayangi. Amin

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Lahir Kak Kasih..Semoga Pjg Umur,Murah Rezeki,Ditetapkan Iman,Dikurniakan Kesihatan Yg Baik & Sentiasa Dirahmati Allah..Semoga Kita Boleh Berjumpa Satu Hari Nanti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear...Amin YRA
      InsyaAllah one day...kena tutup muka juga lah bila jumpa nanti...hihi

      Delete
  15. Alhamdullilah..masih lagi diberi peluang melihat dunia ALlah ini..semoga akak senantiasa bahagia disamping orang tersayang...hepi birthday...

    w/pun meninggalkn rmh 8jam sehari...brang2 terubah sikit pun kita dapat kesan kan......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ucu...Amin YRA
      Memang perasan sebab biasanya cheese dan yogurt akak simpan kat pintu fridge...aikk tiba2 dah tersusun kat bawah pulak...hihi

      Delete
  16. Nak wish kat sini pulak Happy birthday kak kasih

    ReplyDelete
  17. selamat hari jadi...seronoknya ade org wat surprise birthday..hehehe..

    p/s:cawan daiso yer..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks chalk...seronottt...hihi

      p/s...alamakk kenal ye

      Delete
  18. glemer betol ahmad tea ni..tak pernah jumpa lagi. tak tahu apa rasa...Eh! boleh pulak bercerita pasal teh dengan besday girl. hihih...selamat ulang tahun akak! semoga dimurahkan rezeki, hidup sentiasa dilindungi dan diberkati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahmad tea ni, anak akak bawa balik dari egypt
      tapi di jusco atau care4 pun ada :)

      Delete
  19. wahai kak kasih cantik jelita otanjyoubi omedetou! semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki dan berbahagia dunia akhirat...hugs dr jauh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks tuan tri...Amin YRA
      hugs juga :)

      Delete
  20. Happy birthday kak.. Lady sentiasa doakan akak dipanjangkan umur, dimurahkan rejeki, berbahagia selalu, bertravel selalu, dan semua yang indah indah insyaAllah.. Hugs n kisses from amannnnn.. Muahh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lady...Amin YRA
      alamak bestnya dapat kiss dari aman.
      Nak kiss aman jugak boleh?

      Delete
  21. ontanjoubi omedetou aka hepi bufday akak
    age just number
    still sweet 21 gituew
    ahaks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ayu...Amin YRA
      hihi tu yg best tu...21
      kalau 21 kali 2 pun tak cukup lagi umur akak tu...hihi
      kena tambah lagi

      Delete
  22. Selamat hari matang sedunia kak..sukses2, sihat2 & moga makin gorjes & cun sokmo walopon makin kurang umor nye...hehe *hugsss*

    ReplyDelete
  23. Selamat Ulang Tahun.. moga diberikan kesihatan yg baik dan terus dikelilingi org2 tersayang di dunia hingga ke syurga, Amin.

    ReplyDelete
  24. hepi besday kasih Redha...semuga Allah berikan yang terbaik untuk Kasih Redha...oo next year kita share besday cake lah ye..patutlah sama hobi kan!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak...Amin YRA
      boleh2 kak...hihi

      Delete
  25. Salam Yong,
    Issyyy idok kuar lagi ke komen akak ni?
    Selamat nyambut Harijadi yg ke 21! Semoga dimurohkan rezki, diberi kesihatan yg baik dan diberkati!
    Ater jamu teh 'o' jer ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekasih kak...amin
      teh o tu special kak...hihi

      Delete
  26. Happy Birthday Kak Kasih!
    Semoga sentiasa berbahagia disamping keluarga dan kawan2 tersayang.
    Bestnya dapat kek secret recipe :-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks LG...Amin YRA
      sebenarnyakan akak teringin nak makan pavlova mcm miss 13 tu :)

      Delete
  27. Happy birthday Kasih... moga sentiasa dikelilingi oleh orang yang mengasihimu. Panjang umur, murah rezeki, mudah-mudahan beroleh kebahagiaan dunia wal akhirat. Amin....

    ReplyDelete
  28. happy besar day aunty ^^ may allah blessed you n ur family.. *flyingkiss*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Imah...Amin YRA
      flyingkiss juga

      Delete
  29. akakkkkk...trlmbt 1 hari nk wishhh...happy belated bday sis!!!muahssss;*

    ReplyDelete
  30. Happy belayed birthday! Semoga terus ceria dan bahagia disamping loved ones :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Patin...Amin YRA
      p/s...pizza ada lagi tak?

      Delete
  31. Selamat ulangtahun kelahiran Kasihredha... semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki.. ceria2 selalu...

    ReplyDelete
  32. Surprise, surprise .... tak jadik surprise le camni :-)

    ReplyDelete
  33. selamat menyambut ulang tahun kak kasih..
    moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sihat sentiasa..
    hugs n kissess :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..Amin
      hugssss n kissess jugak

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...