Saturday, 12 May 2012

Mood



Kalau mood malas nak bergambar...pujuk le macamana pun...macam ni lah hasil gambarnya
Ishhhhh...ummi dia dah lah hobby snap gambor.
Apalah adik nih.

time dinner...tutup muka sambil tuang sos dalam pinggan.
Baru balik surau...jadi ada kopiah buat tutup muka.Nak pinjam tudung periuk ummi tak...boleh buat tutup muka..
ishhhhhhh

Haaa...ni time mood sudah mari....
tak payah suruh pun , dia akan bergaya ala2 model sambilan gitu...

dan dia akan senyumm 
kadang-kadang sampai telinga...i tell you.



Selamat hari ibu buat bonda dan bonda mertua...dan buat semua ibu2 :)




keep smiling :D
mood ke laut lagi ni






42 comments:

  1. assalam kasih..alahai..malu le pulak bujang tu.
    selamat hari ibu juga buat kasih dan buat kita2 semua yang bergelar ibu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak
      selamat hari ibu kak
      bukan malu kak...tp mmg x nak bergambar
      apo kono ntah

      Delete
  2. Replies
    1. abah's boy
      yg sorang ni memang rapat dgn abah :)

      Delete
  3. hahaha..xpala nt tgkap curi2.sy singgah sini.

    ReplyDelete
  4. mood malu tu agaknya...

    mohon doa restu dari ibu moga kita dirahmati hendaknya..

    ReplyDelete
  5. samam mcm budak-budak kat rumah ni, kalau dah mereka tak nak bergambar, tak payah pujuk rayu la, memang tak dapat punya...mama mereka pulak jenis takut dengan kamera....takut kamera pecah hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama le...akak bukan takut kamera pecah...tp takut x muat kamera...hihi

      Delete
  6. Replies
    1. kalau dia baca komen auntie mulan ni sure kembang kuncup hidung dia

      Delete
  7. Salam Yong,
    ada masa dia letih nak senyum. Dari dia bagi senyum yg senget, baik tutup muka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tutup muka tu sambil gelak yong...hihi
      tu yg ummi dia geram tu

      Delete
  8. Hahaha..macam macam aksi si bujang. Nasib la dapat umi yg hobby snap snap gambar ajer...Tersengih saya tengok aksi si bujang akak.

    ReplyDelete
  9. laaa sama dgn si danial ni kak.. susah betul nak mek gambarnye

    ReplyDelete
  10. selamat hari ibu juga buat kak kasih :D

    ReplyDelete
  11. Manis anak teruna bongsu tu.

    Selamat Hari Ibu untuk akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dinas..
      manis2 masam (tatkala balik dari main bola) hihi

      Delete
  12. Amboiiii anak akak....malu-malu tetap hensem. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia bukan malu2...tapi saja je...x mau bergambar.
      sambil tutup muka dia sambil gelak tu

      Delete
  13. Selamat Hari Ibu Kak Kasih ;) Dpt present ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk anie juga ye..
      dapat tp bukan dari anak2...huhu
      dari staff akak...baikkan dia :)

      Delete
  14. salam kr
    samalh dgn ank kita klu suruh gambo mmg payah btul..;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      tp kalau mood dia ok...ok pulak

      Delete
  15. alahai anak teruna akak kenapa malu2 tu..selamat hari ibu untuk akak jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cikwan
      dia x malu tp x mau bergambar je

      Delete
  16. SELAMAT HARI IBU JUGAK BUAT AKAK KASIH..HENSEM ANAK BUJANG..HEHEHE..*_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bui...unk bui juga ye...
      kembang le dia kena puji

      Delete
  17. Selamat hari ibu Kasih...
    kadang2 mood kita pun tak tahu arah mana, utara, timur, selatan, barat, ke laut ada, ke angkasa pun ada... adeeeehhh aku hanyalah manusia biasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks amie...unk amie juga ye
      itu dah lumrah hidup

      Delete
  18. anak lelaki sama kot akak
    masa kecil pose bukan main makin besaq x suka nak pose...my son jadik mcm tue dah now..like his father

    ReplyDelete
  19. penat kot...asyik kena paksa bergambar je kan...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...