Wednesday, 30 May 2012

WW : Dalam Kereta Ada Taman



 Dalam Hati  Kereta Ada Taman :)





keep smiling :D



46 comments:

  1. makin cantik la taman kat rumah. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laman akak semak...dah lama x uruskan taman tu :)

      Delete
  2. Salam Yong,
    ....dan ada orang dok berangan kat belakang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak
      org tu boring sebab nak tido pun x senang..mak dia sibuk nak ambik gambar je :))

      Delete
  3. Ada taman tak apa, tapi pastikan tak ada nyamuk. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baiklah kakcik..akan ku pastikan nyamuk x de :)

      Delete
  4. memborong bunga kat nursery ke? dah meriah sangat kereta tu..hehe

    ReplyDelete
  5. Hahaha .... muka boring jek kat bawah tu. Bunga utk apa kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg kat bawah tu tak suka munge sebab tu rupa macam tu...
      bunga unk laman yang kosong:)

      Delete
  6. tmn yg cantik.. hehheh
    rajin akak bercucuk tnm pokok2 bunga nih yerr... sbb tue nureen tgk umah akak cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. laman akak comotle nureen...x de masa nak urus.
      tetiba je mood datang...hihi

      Delete
  7. beli kat mana kak.cantiknyaaaa.sker sgt

    ReplyDelete
  8. Saya pun selalu angkut pokok bunga dalam kereta. Tapi lama dah tak buat. hehehehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun dah lama x buat aktiviti ni...tetiba mood dtg pulak :)

      Delete
  9. waa KR beli bunga lg ke... but satu nak ckp gambar2 tu cantik lah.. walaupun hanya dlm kereta hihi

    ReplyDelete
  10. hahahahaha wajib kena hangut bawa balik umah....
    berseri sket laman nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. laman dah lama x berseri dek kesibukan tuan dia :)

      Delete
  11. ni PR panggil kedai bunga bukan kete lg...

    ReplyDelete
  12. Wahh nak renovate taman ye kak kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laman dah lama terbiar kurang kasih sayang hihi

      Delete
  13. hihihi nak gelak dulu yer...
    penangan si kuntum merah.. sampai adik tersandar kepenatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik bosan tu sebab dia nak tido..maknya sibuk snap gambor

      Delete
  14. Amboi kak...bila pergi memborong ni? :-)

    ReplyDelete
  15. koleksi pokok bunga yg terbaru la ni yer...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab bunga lama byk dah meninggal dunia...uwaaa

      Delete
  16. Heheheh.. Pantang pergi nursery... Tak bawak balik bunga tak sah..

    Kalau akak.. Sepasu pun jadilah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time rajin ni kak...kalau malas..no way...hahahah

      Delete
  17. waahhhh.. byk pokok bunga baru... i like...

    ReplyDelete
  18. chantiknya pokok2 bunga...terasa ingin menanam tapi sayangnya tanah den nan adooo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang jugo den pos tanah buat mokwo :)

      Delete
  19. Bukan setakat " Dalam hati ada taman "..... dalam kete pun siap ada taman ngan kumbang sekala....heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kumbang tu tengah mengantuk tuh...hihi

      Delete
  20. Huau!!! dalam kereta ada taman hehehe.. suka! cantiknya bunga tu.. tetiba mood raya macam dah mari ni..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah ye...tak lama lagi dah nak posa dan raya...
      raya kalu ada open house jemput akak ye :)

      Delete
  21. Replies
    1. suka tengok laman rumah MR firad (kashmir)..tu mood gardening datang tetiba

      Delete
    2. now lagi cantik kak..summer..

      akak..ke kashmir tu yg saya punya bit mahal. tp mc, bit budget tu dalam RM100 lebih je kalau pegi 5/6 org. utk 5/6 hari gak..

      Delete
    3. cantikkan...boleh bayangan macamana

      Delete
  22. Replies
    1. dah lama x beli bunga...sesekali je

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...