Wednesday, 18 July 2012

WW : Bangalore India


 Jomm tengok gambar...hari rabu...malas nak cakap banyak.

pavilion

The Chancery Pavilion


 Samarkand...restoran halal.


 menu macam surat khabar...unik



 sup kambing dalam cawan.






 merah


dan  merah 

 pizza...merah juga


hihi...










keep smiling :D
ada di mana-mana :)














61 comments:

  1. Waaaa rasa macam nak nangis tengok gambar-gambar ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah tisu...jgn nanges kuat2 tau :)

      Delete
  2. jauh perjalanan luas pandangan..selamat ber-shoping..

    ReplyDelete
  3. Selamat pagi rabu KR, ke India pula ke? sedap nmpk makanan dia org.

    ReplyDelete
  4. Tengok gambar pun boleh buat kakcik lapar! hehehe

    ReplyDelete
  5. bestnya..semua merah2..he hee kawan saya pernah myambung pelajaran di situ selama 4 tahun..byk pgalam yg dia cerita..

    ReplyDelete
  6. dorang nie memang suka warna merah kot.
    menyerlah kan.


    bajukurung budak utk raya!!
    www.bajukurungmurah.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. syoknya holiday.updatela gamba kat sana lg kak

    ReplyDelete
  8. thyeols mmg suka red color agaknyer
    menu sgt oishii sou

    ReplyDelete
  9. huu ku lihat merah di mana-mana...

    airtel kiosk tu kat tgh2 rondabot ke kak? elok jek landing situ..

    ReplyDelete
  10. waaaaaa best nya kak p tmpt org...
    ni takde cerita details..
    tak sabar nk baca ... :)

    ReplyDelete
  11. terbaik kah kkasih. Bnyk pulak color2 merah ke mmg kat sana red is the fevert color ? hehe. Neway KA nak wish selamat berpuasa n semoga segala amal ibadah kita sama2 akan diterima ye

    ReplyDelete
  12. Sumenyer nak merah yerr... best nyer sis pg India

    ReplyDelete
    Replies
    1. signboard akak pun meghoh jugok...
      bererti ada ciri2 Indialah kan...hihi

      Delete
  13. mesti ada teh rempah yang sangat sedap tu di restoran sana.

    ReplyDelete
  14. Yang banyak warna merah merah tu.... lembu tak kejo ke...hihi

    ReplyDelete
  15. Samalh....mas pun mls ckp byk, so mas ckp sikit je.....wahhhh syoknya! Hihihihi....S

    ReplyDelete
    Replies
    1. sshhhh...tak leh cakap byk2...hihi

      Delete
  16. apa? akak pergi India? bila? bila? tak ckp pun? ada FM lebih tak? nak beli ngan akak...saya serius ni...

    bestnya jadi akak ni kan...serata dunia akak berjalan...lenkali bawak la saya sekali...

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti akak cite..
      sekarang WW tak leh cite byk2 :)

      Delete
  17. laa Kasihredha..konfius akak...jap kat keramat..jap lagi dah sampai bangalore!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar2 ni dah 2minggu lepas kak
      baru upload :)

      Delete
  18. teringin nak naik teksi/beca yg open air tu..

    camana gaya nak makan sup kambing tu? hirup mcm minum air ke?

    ReplyDelete
  19. Walaupun agak sunyi, tetap sampai mesejnya. I like :)

    ReplyDelete
  20. oooo merah semua ye kak.. i noticed kalau kat phuket tu, pink semuanya..

    ini hotel mahal ni kak.. aduiii.. bestnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke...plan nak ke phuket selalu tak jadi :)

      Delete
  21. mau ke sana jugak...!!!! bila ek, bila ekk..

    tak perasan dah komen ke belum hehe..

    ReplyDelete
  22. tengok gambar tapi tetiba tangan akak yg bau kari.hehe

    ReplyDelete
  23. sgt2 menarik..bestnyer dpt ke negara org..tgk teksi tu tringt filem2 hindustan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambil nyanyi lagu kuch2 ko ta hai :)

      Delete
  24. banyaknya kaler merah! sedap ko sup dale cawe tu kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dok make
      suami akak kato best

      Delete
  25. salam kasih..sup kambing dalam cawan?..unik kan

    ReplyDelete
  26. akak..maknanya sup tu hirup terus mcm minum air ek? atau guna sudu jugak?

    ReplyDelete
  27. agaknya tema negara India ni merah ye?
    hehe, tapi nenyerlah la kan=)))

    Unik sup kambing dalam cawan...

    ReplyDelete
  28. ni sungguh orang kata a picture paints a thousand words..
    nak jugak tau ceritanya kak.. ceciter..

    ReplyDelete
  29. assalam kak...mmg betul ckp akak yang tukar duit kat cni lg murah. btw mana nak cari keychain n fridge magnet kat area bangalore ni ek? MG road ada ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pehh kat airport membe ckp mahal. dlm 150 rupee satu dia baru balik mesia ahad br nih... mau 10 ringgit satu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...