Wednesday, 11 July 2012

WW : Delhi India



Hotel The Claridges, Delhi.


 
 masanya untuk jadi Vegetarian :-D

 cuma untuk di lihat....tak yakin 
kehalalannya








 sari oh sari

 pilih jangan tak pilih 








keep smiling :D
Cerita sebenar akan di ceritakan bila dah boleh cakap banyak nanti....
shhhh hari rabu tak leh banyak cakap tawww.





70 comments:

  1. Best! Tak sabaq nak tunggu hari boleh cakap banyak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...tengah malas nak bercakap ni dinas :-)

      Delete
  2. aduiii...ini hotel org kaya.. saya stay semalam kat hotel biasa2 tu je pun about RM500..gontakkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada cik yan...biasa2 saja le :-)

      Delete
  3. Assalamjulaikum Yong,
    namaste!
    Tu dia klasik punya teksi!
    Ater udoh vegetarian, biasa ler India ni. Ater makan apa ke, selain vegetarian tu?
    Hotel kemain!
    Ater bape lai beli sarinya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak yong
      namaste kak
      cik husbabnd yg beli unk isterinya
      beberapa lai kak :-)

      Delete
  4. Ala... cakap laaa... kakcik nak dengar ni...

    Nak pergi sendiri, tak akan ada punya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...tunggu kak...buat gimik sikit ni

      Delete
  5. akak tunggu time boleh ckp nak dengar jugak ni tak sabar heee

    ReplyDelete
  6. x sabaq nk dengaq citer ni
    lawanyer bilik otel tu ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu rabu depan unk n3 banglore pulak ye :)

      Delete
  7. akak pun teringin nak ke delhi suatu hari nnt..saja nak menambahkan cop kat passport...haha

    ReplyDelete
  8. Wahhh...bercuti ke India ke?...mesti best kan bersantai di Khemah kat kaw. lapang tu...terasa nyamannya hingga ke sini.

    ReplyDelete
  9. kkasih , paling suka kat mangkuk2 kaler hijau tu.!

    ReplyDelete
  10. bestnya jalan2 india..

    kak banyak borong sari :)

    ReplyDelete
  11. akak g india ke.owhh sangat jeles.sari tu cantik banget

    ReplyDelete
  12. salam KR..
    bestnya klu dpt join pergi kesana..waallaaa..sari lawo2..

    ReplyDelete
  13. Gì Taj ke? Best nyee, hotel pun awesome..dh mcm dlm filem

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...jom nyanyi koch okoch ko ta hai :)

      Delete
  14. Salam kak kasihhhhhhhhhh... Windulahhhhhh hihihihi....

    Wah cuti2 ke delhi ke? Best tu....kalo de fm byk hulurlah kt kita satu ye nge..nge..nge...

    Nape x leh ckp byk? Pose ye :-)
    a

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam mas
      bukan sebab puasa...sebab WW :)

      Delete
  15. Salam kenal dan follow sini ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal
      thanks singgah dan follow :)

      Delete
  16. Replies
    1. hihi...apa tu kak
      tak tau tamil la kak

      Delete
  17. Happy holiday kak;) heheheh!

    ReplyDelete
  18. Kak Kasih..rindu sama kamu.

    Cantik periuk tu..kaler ijau lagik

    ReplyDelete
    Replies
    1. miss you tooo
      cantikkan..mahal tu periuk :)

      Delete
  19. salam kak kasih ku :)

    antiknya teksi tu

    holiday ke india yek...best!


    pssstt...boleh kirim FM india :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam atie
      tunggu n3 banglore...baru cite :)

      Delete
  20. alhamdulillah..jauhnya perjalanan..
    moga destinasi yg dituju menceriakan..

    ReplyDelete
  21. Cantiknya sari-sari tu............

    ReplyDelete
  22. muka penjual sari tu exited mcm betul2 suruh promote. hehe..

    ReplyDelete
  23. wooaahhh.... kalo ada lebih sari, jual la ya...

    enjoy..!!!!

    ReplyDelete
  24. ohw !tak sabar menunggu cerita Delhi

    ReplyDelete
  25. ambooooii.. lebatnya bulu dada tauke sari tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah le....baru perasan
      hahahahaha

      Delete
  26. hahah...orang punyalah scroll sampai bawah nak dengar dia bercerita. rupanya hari ni hari rabu yang sepi. ok, tggu next entry le jawabnya

    ReplyDelete
  27. x suka halal ye kak?

    wah , bila p india ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x yakin ttg ke halal an nya
      so x boleh le makan :)

      Delete
  28. Tok sabar nok baco behnyo beli kain coman2

    ReplyDelete
  29. bestnya jalan2 ke India..mesti masa atas kapal terbang bau rempah kari kan:P

    ReplyDelete
  30. Tak suka tak suka tak suka... tak suka tengok gambar2 ni.. sbb buat saya nak pi lagi.
    Tuk tuk tu kami buleh sumbat naik sampai 7org.. buleh byg kan tak? :P

    ReplyDelete
  31. salam K,Kasih.kat Delhi tu masih guna teksi yg mcm model lama gak ya?
    Cantik hotel tu...lobbynya pon menarik!Kain sari....mahai tak kat sana kak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam atie
      bab bayaran nanti akak kena tanya incik hb :)

      Delete
  32. wah kak senyap2 dah sampai delhi ye.. best.. best.. tak sabar nak tunggu cerita :0

    enjoy your holiday....

    ReplyDelete
  33. Akak, pergi India tak ajak saya pun :-)

    Bila nak start story mory India.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala hami kan baru lepas bersalin...mana boleh langgar pantang :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...