Friday, 5 August 2016

kembali bersiaran



Assalamualaikum ♡
MasyaAllah lamanya tak tengok blog sendiri....sampai sampai pasword pun hampir terlupa. Panic sekejap tadi. Dalam beberapa tahun ni banyak hal dan peristiwa telah di lalui. Hampir 2 tahun lebih, tidak menulis. Terakhir pada November 2013.
Alhamdulillah sihat seperti biasa. 
Tak tahu nak mula dari mana.
Kali ni belanja gambar je lah ye.


ni gambar kami di Mount Cook di New Zealand beberapa bulan yang lalu.
Ya Allah...nak upload gambar pun dah lupa...terkial kial nak pindah kan gambar dari hp.

Lake Pukaki , New Zealand


Banyak perjalanan yang belum di tulis di sini.
Just untuk catatan diri sendiri supaya tak lupa.

Catatan Perjalanan dari tahun 2012 hingga 2016 :

2012 Eastern Europe
Franfurt Germany
Karlovyvary , Chezh Republic
Praque , Chezh Republic
Bratislava,Slovakia
Budapest, Hungary
Vienna, Austria
Salzburg, Austria
munich, Germany

2014 
Krabi
Paris, France
Colmar, France
Lucerne switzerland 
Venice, Italy
Rhine Fall, Germany ,
Titisee, Germany
Black Forest, Germany
Heidelberg, Germany
Cologne, Germany
Volendam, Netherlands
Amsterdam, Netherland
Brussel, Belgium
London, UK


2015
Perth
Singapore
Mabul Island
Alexandria Egypt
Cairo Egypt
Jordan
Bangkok

2016
New Zealand
Bangkok
Doakan agar dapat menulis kesemuanya agar menjadi rujukan dan kenangan masa mendatang.






 Keep Smiling :D
 Paris 2014



12 comments:

  1. Waalaikumsalam... welcome back to blogging world, Kasih. banyak tempat dan kisah perjalanan yang nak kena update tu...

    ReplyDelete
  2. welcome backkkk.....cepat la sambung menulis macam biasa :)

    ReplyDelete
  3. Asalam welkam back dear..happy happy happy

    ReplyDelete
  4. Saya pun nak start menulis semula.
    Banyaknya kak tempat jalan2.

    ReplyDelete
  5. Kak kasih ... Welcome back .. I love u ... Hug hug...

    ReplyDelete
    Replies
    1. love u too ila
      hugs
      anak ila pun dah besarkan

      Delete
  6. Fuh lama tu lama tak menulis.
    Acu cerita point2 apa yg berlaku tu :-)

    *saya lama jugak tak menulis... mood nak menulis tu ada tp kekangan masa yang menghalang*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...